Dr Jagiełłowicz- Przych. Mickiewicza (3) Czy ktoś orientuje się w jakich dniach i godzinach przyjmuje dr w tej... olla Lekarz od zaburzeń gospodarki wapniowo fosforowej (1) Witam Czy ktos może mi polecić jakiegoś dobrego specjaliste od zaburzen... b.dori Mika where are you? (1) Myślałam, że dopiszesz jeszcze coś we wcześniejszym wątku... Paulina1981
jzabell (2) masz namiary na te zamienniki ,,c99 Marek Foltman - ginekolog- gdzie przyjmuje?? (3) Poszukuje nr telefonu do dr Foltmana czy zna ktos moze??? Lena kto przechodzi ze mna na diete Dukana???? (8) Witam od dzisiaj przechodze na diete dukana poniewaz waze teraz 90 kg przy... krysia22 Torbiel pajęczynówki (3) Mam w móżdźku torbiel pajeczynówki. Czy jest ktos moze w podobnej sytuacji.... Seweryn endometrioza - lekarz (2) prosze o polecenie dobrego lekarza ginekologa/endokrynologa, ktory... piegoosek potrzebuję psychologa (20) moje życie "lekko" zawirowało i... nie potrafię sobie z nim poradzić... czy... marrgo brak ochoty na sex (u niego) (14) Nie wiem co mam robić, zaczyna mnie to już męczyć. Jestem w związku... ona Stegna- 18.09.11 (1) Ja już za wszelką cenę nie chcę tam wrócić, wszędzie daleko i żadnych... Eliza Plastyka powłok brzucha (1) Czy któraś z Pań na forum miała robioną plastykę brzucha? Czy w Trójmieście... Kaisa wrastające paznokcie u stóp -szukam dobrego chirurga w gdańsku (14) poszukuje chirurga - po porodzie mam problem z wrastającymi paznokciami u stóp aga Daj szansę innym-uratuj życie! (4) Dzisiaj podjęłam decyzję...wypełniłam formularz by zostać dawcą szpiku,... nascimento Niedroga odzież medyczna - gdzie?? (7) Moze ktoras z Was wie gdzie dostane biały kitel w niskiej cenie?? Najlepiej w... Aniaa masaż leczniczy (3) gdzie w Trojmieście można zrobić na NFZ? mam skierowanie, ale gdzie... es dermatolog!!!! (12) Czy ktos mogłby polecic dobrego dermatologa w Gdańsku lub na terenie całego... Ewa seksuolog (2) witam, gdzie jest jakiś prywatny seksuolog? był by mi potrzebny, mam problem... Mariusz Pomocy (23) Witam serdecznie.Mam problem,który spędza mi sen z powiek-od 18 lat leczę... Megan30 Endokrynolog-ginekolog lub endokrynolog na NFZ w Gdyni i okolicach (2) Pilnie poszukuje dobrego endokrynologa-ginekologa lub endokrynologa na NFZ w... mimoza