Niedokrwistość? (9) znacie może jakiś preparat na niedokrwistość oraz od razu na podniesienie... sweex rezonans magnetyczny - gdzie najszybciej? (3) moze ktos wie gdzie najszybciej mozna zrobic?? Natalia Stomatolog ? (9) Zlamała mi sie 6. Poszłam do przychodni (nfz) p. doktor wyceniła - leczenie... mariaaaa
pediatra gabinet Redłowo (1) Witam, poszukuję pediatry który przyjmuje pacjetów w redłowie w swoim... gosia111b reumatolog dziecięcy (2) proszę o poradę ... czy ktoś ma sprawdzonego reumatologa dziecięcego ???? kika2009 Książeczka zdrowia (3) Mam pytanie kochani: chcę wyrobić książeczkę sanepidowską, od czego mam... Asia objawy piramidowe (9) czy moze ktoś się orientuje co oznaczaja objawy piramidowe ? na skierowaniu... Karina25 Dietetyk !!??! (23) Szukam jakiegoś sprawdzonego dietetyka , bądź poradni dietetycznej na terenie... Zuzaaa szukam dobrego nefrologa (5) szukam pilnie dobrego NEFROLOGA, niestety stwierdzono u mnie zapalenie nerek... Iza dr Jankowski ginekolog z przychodni medycyny rodzinnej ul.Pomorska 96? (5) witam, czy ktos z Was byl u tego lekarza? jaki on jest? jak ma na imie?(zeby... pacjentka pytania do ginekologa... (48) mam właśnie pytanie...hmmm.co do tych dni płodnych,wyliczyłam sobie ale nie... madziks chondromalacja rzepki (2) Czy któras z Was ma może chondromalację rzepki? kasia Dietetyk z doświadczeniem w opiece nad ciężarną (2) Witam, poszukuje dietetyka, który ma doświadczenie w opiece nad kobietą w... Ann Pediatra i lekarz rodzinny przychodnia Mickiewicza (3) Od niedawna mieszkam we Wrzeszczu. Kogo polecacie jako lekarza rodzinnego,... Beata opinia dr Rosik (1) proszę o opinię o dr Rosik zainteresowana Dobry kardiolog dziecięcy w Gdańsku?????? z góry dziękuję. (1) Poszukuję dobrego kardiologa, mam skierowanie dla 2 letniego syna ale jak... seara medycyna pracy prywatnie (1) witam pracodawca dal mi skierowaniia na badania a nie ma umowy z zadnym w... elmira Kolonoskopia kogo polecacie? (3) Prosze dajcie namiar na sprawdzonego specjaliste do wykonania kolonoskopi,... alka Ortodonta trójmiasto (2) Chciałabym założyć sobie aparat ortodontyczny. Gdzie byście polecili wykonać... Marta Ile pieniędzy ? (1) A ile Dr. Monika Stofyhwo-Gofron bierze za wizyty ? Bardzo ważne, czekam na... zakłopotanaaa