Ginekolodzy - Swissmed (1) Dziewczyny jeśli macie jakieś swieże informacje odnośnie niżej wymienionych... monka10 Dobry lekarz od toksoplazmozy (1) Witam , pytanie jak w tytule. Bardzo pilnie potrzebuje namiary do lekarza... rybucia Neurolog dla dorosłych Gdynia-Reda Wejherowo (1) Witam Przepraszam ze w tym dziale,ale w tamtym prawie nikt nie odpisał..... przyszlaMama
bezpłatna joga w każdy wtorek (1) http://www.gdynia.pl/wydarzenia/70_73941.html do. Przewlekłe zapalenie zatok, gardła itd ... (11) Witam:) Generalnie problem mam mocno męczący, średnio5-6 razy w roku mam... gosiulek Dobry psycholog w Rumi? (3) Dziewczyny czy znacie jakiegos dobrego psychologa w Rumi na fundusz?pozdrawiam lula Dziewczyny pomocy!! (9) Szukam dobrego ginekologa endokrynooga w Gdańsku.. Prosze o informacje!! Monika.. Dieta36s - ktos stosowal? (3) Czy macie jakies doswiadczenia w tym temacie? Gdzie znajde przykladowy... mama Catering dietetyczny Na Zdrowie (2) Moja koleżanka stołowała sie za pośrednictwem tej firmy, była bardzo... aneczka stomatolog dyżurny w Gdańsku, nie ma takiego (2) w przypadku nagłego bólu spowodowanego ułamaniem części zęba mimo... morelka dr Zygmuntowicz (5) Czy wiecie może, czy Dr Zygmuntowicz w swoim gabinecie prywatnym w przychodni... Sylwia depilacja twarzy (7) moze ktoś mi podać gdzie mozna na stale usunąc owlosienie na brodzie ? i jaki... Malinka Szukam dobrego lekarza - naczyniowca w UCK (1) Witam !! Mam skierowanie do UCK do lekarza chirurgii naczyniowej. Czy ktos... NN Szukam lekarza - androloga (1) Witam. Jestem z Kościerzyny. Stwierdzono u mnie azospermię. Poszukuję lekarza... adam zaskrzepica splotu czy ktoś miał? (4) witam czy ktoś miał zaskrzypice ? magda Badanie przesiewowe 5 latków (5) Czesc dziewczyny, wiecie moze gdzie moge zrobic takie badania? moga byc... H&M Powikłania po leczeniu kanałowym (7) Witam. Ciekawi mnie czy płacicie za leczenie powikłań? Spotkało mnie to... Co sądzicie? Dlaczego tylko jeden mlekomat?! (6) Dlaczego nie ma w Gdyni !!!?? Włodarze nie spać !!! czesia szukam endokrynologa (1) dla syna (12 lat). Powinien zacząc przyjmowac leki jak najszybciej, a czas... Ela porod zaspa 28.11.2011 (1) Witam rodziłam na zaspie 28.11.2011. Tak jak opisała to juz jakas mama na... dd