dr Kwolek (1) czy ktoś wie gdzie obecnie w Gdyni przyjmuje dr Kwolek-internista ? Nutka neurolog (1) Czy wiecie coś na temat neurologa, który się nazywa Jan Niżnikiewicz... ewcia ortopeda - płaskostopie poprzeczne (4) Witam, szukam w Gdyni lub Trójmieście dobrego lekarza - ortopedy - w... alokazja
Reumatolog (2) Szukam dobrego reumatologa w Trójmieście, prywatnie ale najlepiej który by... dorota PROWADZENIE CIĄŻY CHYLONIA (3) Możecie polecić lekarza ginekologa-położnego do prowadznia ciąży? Będę... curuchna wymrazanie nadzerki na nfz (9) czy ktos ma jakies aktualne info gdzie robia,w ktorej przychodni? mamaalanka dobry neurolog - GDYNIA (1) szukam dobrego Neurologa w Gdyni, mam pourazowe bole glowy od roku,... Joanna dentysta - co należy się w ramach NFZ?? (4) Dziewczyny krótko i na temat - co należy się w ramach ubezpieczenia NFZ u... xxx Alergolog (1) Dziewczyny czy możecie napisać mi namiary na alergologa z Gdyni na NFZ i... Zimówka rodzilem z zona na porodowce na zaspie 6.01.2012 (9) Witam serdecznie przyszle mamy,jestem szczesliwym tatusiem nasz synek rodzil... leszek stomatolog Przychodnia u Źródła Marii (1) Możecie polecić jakiegoś stomatologa w przychodni na Karwinach? asia82 Cilest a tycie i migreny (8) Hey Czy wiecie coś na temat tabletek anty Cilest? Kiedyś brałam 1,5... sanderka cuchnące naloty na migdałkach!!! (6) jak w temacie.. cuchnące czopiki, grudki na migdałkach, które po naciśnięciu... meamg Opoinie o: Gabinet Stomatologiczny Małgorzaty Macierzyńskiej-Sobczyńskiej (3) Witam, prosiłabym o opinie na temat tej Pani, warto iść do niej czy szukać... Ola OPERACJA (ZABIEG) zwieracza przełyku (refluks) (3) Witam Czy ktoś miał może operację w związku z refluksem żołądkowo-... taka_jakaś Ajeczka- zaglądasz tu może jeszcze???????????? (3) Prosiłabym jakiś kontakt do Ciebie odnośnie lekarza gastroenterologa... Paulina1981 In vitro do skutku w 2011 (17) Witam, chcemy z mężem podejść do tego programu ale czytałam wiele opinii o... Nata dobry neurolog dzieciecy Gdynia (3) Poszukuje dobrego neurologa najlepiej z Gdyni moze byc na NFZ,nie wiem jaki... slonecznik POLEĆCIE DOBREGO NEUROLOGA NA NFZ (6) NAJLEPIEJ W GDYNI SPRAWA PILNA ŻANETA Lekarz laryngolog (3) Mam skierowanie do Szpitala Wojew. na laryngologie.Czy ktos moze polecic mi... NN