unittron (1) Gdzie mogę znaleść w trójmiescie zabiegi magnetoterapii unittron? 68eluchna nazwijmy to zdrowie psychiczne... dokladniej: Zyciowa Trauma ;( (6) Jakis czas temu wprowadzily sie obok 3 studentki, odrazu jedna wpadla mi w... kinley depilacja laserowa (3) Szukam dobrego gabinetu, gdzie moza leserowo usunac nadmierne owlosienie z... awina
szpital ceynowy w wejherowie - opinie (1) intereują mnie opinie dotyczące zabiegów laryngologicznych u dzieci... mama PILNIE poszukuje kontaktu do dr Raczkowskiej alergolog (3) witam pilnie szukam jak sie zarejestrować do dr Raczkowskiej numer 520 40 37... wercia83 JAKI JEST NAJLEPSZY DERMATOLOG W 3 CITY-POMOCY !!!! (9) ludzie POMOCY!!! Nie mam sily juz chodzic od lekarza do lekarza!!! Kazdy... ANIULA Zdrowie w Stylu Wellness (1) Znacie Drogi Utraty Wagi? 1. Droga Intensywnej Utraty Wagi 2. Droga... Sebek Znamiona usuwać czy nie????????????? (7) Witam Od lat nurtuje mnie w/w pytanie. Jak to jest ruszać to czy nie? Wiem,... axa USG genetyczne w Gdańsku (2) Witajcie, czy któraś z Was robiła ostatnio USG genetyczne (11-13 tydzień... LenkaKlosik szukam dobrego ortopedy (6) po 7 msc od porodu i przewlekłym bólu okolic kości ogonowej zrobiłam rtg i... ehhhh Dobry ginekolog na NFZ?? (1) Witam:) Mam 21 lat i szukam godnego polecenia ginekologa na NFZ :)::):) Który... XXX Czas oczekiwania na artroskopię kolana w pomorskim NFZ - macie jakieś doświadczenia ? (2) Czeka mnie taki zabieg i póki co kompletnie nie wiem ile będę musiała... Stef Gdzie najlepiej wykonują badanie HSG-drożność jajowodów? (5) Mam ogromny dylemat gdzie zrobić to badanie? Ponieważ ważna jest prawidłowa i... Marzena2 Grupa DDA - Gdańsk (3) Witam, Chciałabym prosić o polecenie mi dobrej grupy wsparcia DDA. Jeżeli... Nadia szukam dobrego laryngologa (9) witam:) szukam dobrego laryngologa z Trójmiasta, ponieważ chciałabym aby... Belinea28 dermatolog (4) Szukam dobrego dermatologa w Gdyni dla nastolatka. zanka pilnie szukam dobrego chirurga dentystycznego we Wrzeszczu! (4) I zeby jeszcze nie byl mega drogi - musze szybko z zebem ech prosze pomozcie... aga Szukam dobrego dietetyka,licze na Wasza pomoc:) (1) Szukam dobrego dietetyka,licze na Wasza pomoc:) Tylko na terenie Gdanska. malaniunia DDA-zdrowie psychiczne (1) mam taki problem potrzebuje pomocy fachowej w dziedzinie psychologicznej,... fasoleczka78 przychodnia chełm i okolice (4) Hej. Od niedawna mieszkam na Chełmie.Proszę polećcie mi jakąś dobrą... ona73