Neurolog dziecięcy. (1) Dr.Marek Kużel - neurolog dziecięcy, przyjmuje w szpitalu w Wejherowie,... oto ja badanie osteoporozy (2) gdzie w Gdańsku można zrobić badanie na osteoporozę z NFZ? misia86 hemoliza próbki badaniowej co to znaczy (7) witam co oznacza zdanie: "silna hemoliza próbki badaniowej" proszę o dalsze... smutna
pediatra (9) czy w Bojanie lub okolicy jest jakis dobry pediatra? niunius Panorama zębów tanio,gdzie Gdańsk ? (8) Muszę zrobić panoramę jamy ustnej do dentysty/chirurga czy wiecie gdzie w... Kasia Klękosiad potrzebny (1) Czy ktoś może wie, gdzie w Trójmieście - najchętniej w Gdyni, można dostać... Annika Co Jej jest? (8) Witam. Dziś popołudniu zadzwoniła do mnie moja partnerka,z prośbą,bym do niej... .On33. Laryngolog - opinie o Slawomir Piotrowski ? (4) Witam osobiście znajduje lekarzy na stronie http://www.lekarzewtrojmiescie.pl... Monika75r Kilkanaście/dziesiąt kilogramów do zrzucenia (39) Witam wszystkich walczących z kilogramami. Jest to wątek dla tych ktorzy są... mychamk Operacja żylaków na nogach (6) Poszukuje dobrego naczyniowca mam skierowanie na zabieg moze ktos poleci... Izabelka Specjalista od znamion barwinkowych (2) Witam. Poszukuję dobrego specjalisty od znamion barwinkowych w trójmieście.... Olga wkładki sylikonowe na zęby (2) gdzie na nfz można dostać takie wkładki, albo prywatnie ale niezbyt drogo? zina dziewczyny polećcie jakiegoś lekarza z evimedu do prowadzenia ciaży (12) dziewczyny polećcie jakiegoś lekarza z evimedu do prowadzenia ciaży, czy maja... gaama gdzie bezpłatnie leczenie Alkoholizmu (3) witam czy są gdzieś ośrodki w trójmieście, gdzie można bezpłatnie (bez... ?????? rak tarczycy a karmienie piersią pytanie (3) jestem w 9 m-cy ciąży. 2 tyg. temu dowiedziałam sę że mam złośliwego raka... kinia83 nauka pływania - szybko (2) Witam was, potrzebuje szybciutko nauczyć się pływać. Czy znacie kogoś... a2-b2 Swiadczenie rehabilitacyjne (6) hej. moze ktos jest na takowym i sie orientuje? mi sie teraz na koniec... Risika6 SKÓRA TWARZY; gładka, bez zmarszczek i złogów tłuszczu, TAK !! (2) Odtłuszczenie skóry twarzy, to warunek, żeby była gładka, to FAKT. Aby... Tamara Quinn Neurolog od padaczki (2) Witam, szukam dobrego neurologa w Gdańsku, który specjalizuje się w leczeniu... Piotr Płytki krwi ręcznie (1) Witam, czy wiecie może gdzie w trójmieście robią płytki krwi ręcznie, tzn pod... aqnesQi