Laryngolog dziecięcy, okolice Zaspy, Przymorza (1) Jak w temacie, szukam dobrego laryngologa na NFZ mama_pati KOSMETYCZKA - Gdynia (6) Poszukuję dobrej, profesjonalnej kosmetyczki w Gdyni. Kogo polecacie ??? Anka przedluzanie rzes - gdzie polecacie sie udac? (4) Czesc dziewczyny! Jak w temacie - chodzi mi dokladnie o dopelnienie.... Kasia
endokrynolog na NFZ trójmiasto pilnie (9) może ktoś wie gdzie w trójmieście można się zarejestrować do endokrynologa... ANNA Endokrynolog osowa?? (2) czy w Osowie jest jakiś endo...oczywiście może być prywatny. małami Dermatolog Gdańsk (3) Witam, szukam dobrego dermatologa w Gdańsku na NFZ ale nie chciałabym czekać... Evelajna okres i podwytższona temp. (3) co może oznaczać? mam okres i temp. 37 stopni (normalnie 35, góra 36),... Zuzia Ginekolog-Endokrynolog pracujacy rowniez w szpitalu- znacie? (15) Przejrzalam watki dotyczace lekarzy ginekologow-endokrynologow ale nie... Aniaa prowadzenie ciąży- gdzie? (13) Witam Od niedawana jestem w ciąży. Do tej pory bywałam u różnych... nikulica kryształ górski antyperspirant (3) Witam Czy ktoś orientuje się gdzie można zakupić kryształ górski? Jest to... ewi dr Bachorska (1) witam, czy ktoś coś słyszał nt. dr Bachorskiej? przyjmuje jako reumatolog ale... ja Lekarz internista przy Starowiejskiej 49(?) - kto go kojarzy, sprawa pilna (1) Kiedyś z żoną byłem u tego lekarza, bardzo pomógł, świetny diagnosta.... Halewicz dr. Lange, stomatolog z wrzeszcza (1) Czy ktoś z was korzysta z usług tego stomatologa?/proszę o opinie. spruchniała ;-) Potrzebny dobry dietetyk - nie odchudzanie! (2) Potrzebuje namiary na dobrego, sprawdzonego dietetyka, ktory uswiadomi osobe... Abcde dziala ale (2) Efekt widoczny. Ja mialam kly zolte.Na kazdym zdjeciu gdzie sie szeroko... Supsup Kto mi doradzi odnośnie SM (3) Witam.Od roku diagnozuja mnie pod kątem Stwardnienia Rozsianego.Ostatecznej... królewnaśnieżka rak szyjki (6) przyjełam ostatnio pierwsza szczepionke na raka szyjki macicy... lekarka... ninka gdzie przyjmuje ginekolog dr Jacek Sztramski? (5) Pytanie, jak w temacie: gdzie przyjmuje dr Jacek Sztramski? Słyszałam, że w... Simisola Ginekolog z Zaspy (3) Witam, szukam ginekologa z Zaspy, który miałby prywatny gabinet z usg. Proszę... aataga Czy ktos wybielał zęby lampą beyond?opinie (4) Jestem ciekawa rezultatów czy rzeczywiście działa i warto? frezja24