Płytki krwi ręcznie (1) Witam, czy wiecie może gdzie w trójmieście robią płytki krwi ręcznie, tzn pod... aqnesQi opinie o lekarzu K. Niezgoda (2) Czesc dziewczyny. czy mozecie podzielic sie opiniami o lekarce Kasi Niezgoda... Krystynka GOSTYŃ MLEKO ZAGĘSZCZONE Z BŁONNIKIEM - LEKKIE GOSTYŃ MLEKO ZAGĘSZCZONE Z BŁONNIKIEM - LEKKIE (2) czy myślicie, że serio pomaga? jola nielojalna
piszę do Was bo jesteście najaktywniejsze:) (5) Hej dziewczyny, mam pytanko, trochę nie związane z forum,ale jesteście... irysek Aktualne opinie o ginekologach LUXMED GDYNIA (9) Widzę, że teraz przyjmują dr. Skarbek - Żurek, Orlińska i Wąsewicz. Muszę... Martek czy ktoś może coś powiedzieć o neurolog - Dorota Żelewska-Wróbel (1) jak w temacie - jakieś opinie?? ol Syrop o smaku cukru trzcinowego ? (3) Gdzie dostanę w Gdańsku syrop o smaku cukru trzcinowego ( taki do kaw czy... melefretete Dobry protetyk do wykonania koronki zęba Gdańsk - poleci ktoś? (2) Szukam sprawdzonego protetyka, który dość szybko wykona koronę zęba. Jakie są... Agusia:) Wyniki TSH i FT4 (ciąża- III trymestr) (6) Dziewczyny w poprzedniej ciąży niedoczynność tarczycy wykryto mi dopiero w... 31 tc ginekolog (1) który z tych ginekologów jest dobry? nie chodzi mi o prowadzenie ciąży..... nukaft leczenie kanalowe pod mikroskopem pilne! (9) czy ktoś leczył zęby kanałowo pod mikroskopem ile to kosztuje i gdzie w... nutka Co sadzicie o tych ginekologach? (7) Proszę o pomoc co sadzicie o tych ginekologach : Lesław Grundkowski , Lech... Sama Sanatorium Lesnik w Sopocie... (1) hej. szukam kogos kto chodzil tam na rehabilitacje... dokladnie chodzi mi o... Risika6 USG 3D/4D - gdzie w Gdyni? (1) Witam. Poszukuję gabinetu ginekologicznego w Gdyni, w którym mogłabym zrobić... KateZ DIETA KAPUŚCIANA (1) hej kto dolaczy? od dzisiaj zaczynam ...potrzebuje mobilizacji... podajcie... chudzinka GINEKOLOG PRYWATNIE I NA NFZ (3) Witam, czy zna ktos dobrego ginekologa który przyjmóje prywatnie i na NFZ??... gosiaaa dobry pediatra z okolicy (2) Witam Jak widac po suwaczku niedługo zostanę mamą. Nie jestem jeszcze... kunegunda81 dr Kwolek (1) czy ktoś wie gdzie przyjmuje dr Kwolek? Nutka tabletki na odchudzanie (3) jakie sa waszym zdaniem najlepsze tabletki odchudzające ? Edzia badanie osteoporozy (2) gdzie można zrobić badanie na osteoporozę z NFZ? misia