przychodnia chełm i okolice (4) Hej. Od niedawna mieszkam na Chełmie.Proszę polećcie mi jakąś dobrą... ona73 L-Lysine- tabletki (1) czy ktoś stosował te tabletki? czy chronią one przed rakiem? z góry dziękuję... judytka okres a mdłości i temp. (3) hey od 25.01 mam okres normalny, dziś już mało, ale zauważyłam że odrzuca... hulka
Dobry pediatra NFZ (12) Poszukuje naprawdę dobrego pediatry na NFZ przyjmującego w Gdańsku.... Anka czy macie może nr tel.? (2) Potrzebuje nr tel do dr. Chuchały z Wejherowa? Bo ten co mam nie... mamuśka Pediatra medicover Gdynia (1) witam Czy ktos moglby polecic dobrego pediatre z Centrum Medicover dla dzieci... Gosia K. Kolposkopia. (5) Hej dziewczyny prosze poradźcie. Muszę zrobic kolposkopie (orywatnie), ale... Judka Dobry dermatolog (4) Szukam dobrego dermatologa w Gdańsku. Chodzi głównie o spłycenie blizn. Jeśli... roznera Ortopeda- uraz, czas oczekiwania.. (7) Do kobietek, które miały styczność.. Ile się czeka na wizytę do ortopedy,... MamaKlaudii gin-endokrynolog dr Małgorzata Krystosiiak (8) Witam, czy ktoś leczy-leczył się u tej Pani dr? jakie są opinie? czy... stokrotka24s ORTODONTA SOPOT (1) Czy ma ktoś może nr telefonu do ortodonty (NFZ) w Sopocie na ul. Chrobrego.... roznera wizytę u Lewczuk odstąpię (7) Jeśli jest to do zrobienia to mogę odstąpić wizytę u Lewczuk umówioną na... lullu dziewczyny poradźcie !;) (6) chciałabym się wybrać do ginekologa, do kogo waszym zdaniem udać się na... mała Antoniewicz Tomasz ginekolog (1) Witam :) Mam pytanie czy może któraś z użytkowniczek forum ma tego lekarza... krasnal699 Ortodonta trójmiasto (5) Chciałbym założyć sobie aparat ortodontyczny. Gdzie byście polecili wykonać... chory Gdzie dobry dentysta na nfz w gdyni? Gdzie? (1) Gdzie znajdę dobrego dentyste w Gdyni na nfz ponieważ nie stać mnie na... miecznikowskaiwona@wp.pl Tutkaj-Rodziewicz (4) Dzien dobry. Prosze o opinie o pani dr. Czy trafnie dobiera dawki hormonow,... vibrio Usg 3d w rumi lub gdyni (2) Mamusie, macie moze jakies kontakty na gabinety, w ktorych robia usg 3d w... anka Gdzie w Gdyni można zrobić tanio bad. na grupę krwi? (7) jak w temacie a może robią na NFZ? Bimka Endokrynolog okolice Przymorza (13) Dziewczyny, może któraś z was poleci mi jakiegoś lekarza z okolic Przymorza,... kkasia1