Parking przy szpitalu na Polanki (4) Witajcie, Mam głupie pytanie, ale trudno ;) Orientujecie się, czy na... ciekawska mama Rezonans (5) Witam Proszę o podzielenie się informacjami gdzie w trójmieście można zrobić... ewa zlamanie= zabiegi rehabilitacyjne (6) witam gdzie w gdansku mozna zapisac sie na zabiegi typu pole / laser bo... IF
GINEKOLOG - NFZ Gdańsk/ Sopot (1) Witam. PILNIE Poszukuje miłej i delikatnej, ale również kompetentnej Pani... czy to objawy depresji? (14) W sumie nie mam pojęcia gdzie się zapytać... więc może wy coś poradzicie bo... zdesperowany Badania na pasożyty w kale (11) Pomóżcie! Szukam Laboratorium do badań kału na pasożyty, najchętniej w Gdyni.... Madzia ENDOKRYNOLOG GINEKOLOG GDAŃSK PRYWATNIE (8) Witam, szukam NAJLEPSZEGO endo-gin w Gdańsku, może być też Sopot czy Gdynia,... Miraskórka Romatyzm (4) Witam Tak chce opisac dzisiejszy sliczny poranek :))) Bolu mnie strasznie... Anna gdzie w Trojmiescie poradnia leczenia bólu (4) znalazlam na sojowej, na armimkrajowej, na wejherowskiej, w sopocie., gdzie... stokrota15 do osob borykajacych sie z nerwica i depresja (4) chetnie porozmawialabym z kism takim, a nawet sie spotkala cierpie na to od... enigma gdzie najlepsza opieka medyczna dla firm (4) chodzi mi o Gdynie stokrota15 Niedoczynność tarczycy (8) Cześć, dziewczyny do jakiego TSH starają się Wam zejść lekarze? Czyli jak... aga Problem puszczania buraka (18) Dziewczyny, może wiecie co robić żeby cały czas nie puszczać buraka, w sensie... Mama potrzebuje lekarza do osoby z depresja po porodowa (5) potrzebuje lekarza do osoby z depresja po porodowa,mysli samobójcze,brak... parkunia NERWOWA CIĘŻARNA PYTA O RADĘ (5) Słuchajcie, w czym rzecz: mam obecnie 17 tydzien ciaży, najbliższy termin na... kalarepka Poleccie ortopede na NFZ (4) Witam, poleccie dobrego ortopede na NFZ, najlepiej specjalizujacego sie w... LIKI skręcona kostka (2) dziewczyny czy macie jakiś cudowny sposób na regenerację skręconej kostki? 3... winogrona7 żywność bezglutenowa w Gdyni, Rumi ? (2) Napiszcie, gdzie w Gdyni mozna dostać żywność bezglutenową? Tak żeby był... szukam... co zrobić z niepotrzebnymi opakowaniami tabletek antykoncepcyjnych? (12) Cześć, zakupiłam niedawno 4 opakowania tabletek creazette, ale skończył mi... Oleńka gastrolog/gastroenterolog (1) Czy wie ktoś może jaka jest różnica między gastrologiem a gastroenterologiem ? Annika