Dr monika chwastek (2) czy ktoś może podzielić się opinią na temat tej pani doktor jest ona... ewa trichotillomania (1) Witam serdecznie, Mam 37 lat i od kiedy pamiętam (mniej więcej od 6, 7 roku... Marrkefka Bezligaturowy Damona- aparat (1) Witam, jak w tytule, czy ktoś wie które gabinety ortodontyczne zakładają... olga
ginekolog- sprawy bezplodności (4) Witam Czy mógłby mi ktoś polecić dobrego ginekologa, chodzi o problemy z... ania Pytanie o neurologa (1) Mam pytanie odnośnie dr Jana Niżnikiewicza. Jaki jest średni czas oczekiwania... aaaaaaaaa Czy słodzik - aspartam itp: = twoje zdrowie - polaków (7) W tvp info ogłoszono że słodziki w różnej postaci - powodują choróbstwa... ZDROWY DUCH POLAKÓW Do dziewczyn odchudzających się. (5) Witam. Od około 1,5 msc mam zmienioną dietę. Odżywiam się zdrowo (bez... Ksiezycowa dyskopatia szyjna- co robić? (21) hej dziewczyny. od miesiąca nasilały mi się drętwienia dłoni aż pewnego dnia... Malwina pielegniarka srodowiskowa (3) Pomocy. Ktora pielegniarke srodowiskowa wybrac z osrodka w Kielnie??? Prosze... niunia Optyk umowa z NFZ (9) Gdzie można znalezć w Gdańsku optyka który ma podpisaną umowe z NFZ? xy terapia grupowa dla dda (3) Witam szukam terapii grupowej dla dda na NFZ w Gdańsku. Widziałam, że jest... DDAnka Dermatolog na NFZ pilnie (1) Proszę o pomoc, szukam dermatologa na NFZ, który usunie mi brodawki tzw... Lena82 kontakt do ginekolog Teresy Nowosielskiej (2) Dziewczyny, szukam telefonu komórkowego do dr Teresy Nowosielskiej, który... stenia kontakt do ginekolog Teresy Nowosielskiej (2) Dziewczyny, szukam telefonu komórkowego do dr Teresy Nowosielskiej, który... stenia Dr.Zofia Delewska jak przyjmuje? (2) mam pytanie czy wie ktoś z Was dziewczyny jak przyjmuje dr.Zofia Delewska? w... amamaa dr kwolek (1) Dr Kwolek do wakacji ma szkolenia.Kształci się.Poza tym nie bedzie już... Anna30 dr Leszek Mayer zakaźnik z Gduni (3) Chciałabym się dowiedzieć czegoś o tym lekarzu, może ktoś leczył u niego... agata usunięcie polipa macicy-gdzie najlepiej? (2) W którym szpitalu najlepiej usunąć polipa?Macie jakieś doświadczenia? kasia Gdzie w Gdańsku znajduje sie club fitnes dla kobiet?? (6) Mam pytanie-chcialabym zapisac sie na fitnes.Gdzie polecacie i moze jest... tekila28 Psycholog bezpłatnie w Gdańsku (3) Witam. Tak jak w temacie-szukam bezpłatnego psychologa w Gdańsku. Nie stać... kamlam_92