terapia grupowa dla dda

Witam szukam terapii grupowej dla dda na NFZ w Gdańsku.
Widziałam, że jest coś takiego na Zakopiańskiej, jednak jest to chyba tylko grupa samopomocowa, a mi zależałoby na terapii z udziałem terapeuty.
Czy znacie jakieś miejsce godne polecenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: terapia grupowa dla dda

Nie, tam są terapie z terapeutą. Grupa + raz na jakiś czas osobiste spotkanie z psychologiem prowadzącym.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: terapia grupowa dla dda

tak jak mówi Ona tak jest, chodziłam tam na obie "grupy" i ogólnie w grupie było ok, ale spotkania indywidualne mnie męczyły, zawsze wydawało mi się, że terapeuta wyciąga sam z Ciebie różne rzeczy, a tu ja miałam wymyślać tematy do rozmów, skoro na pierwszym spotkaniu wszystko powiedziałam, to myślałam, że otrzymam pomoc w poradzeniu sobie z tym problemem, a nie wymyślać samemu... przestałam tam chodzić a Pani psychoterapeutka powiedziała, że skoro nie przychodzę do niej to nie mogę przychodzić na zajęcia grupowe (to warunek), więc przerwałam terapię, bo co miałam zrobić powiedzieć, że te wizyty mi nic nie dają?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

lekarz który potrafi zebrać kilka chorób -od fizycznych do psychicznych-i postawić diagnozę (4 odpowiedzi)

młoda dziewczyna poszukuje lekarza, specjalisty ? który potrafi rozgryżć kilka poważnych chorób...

Problemy z erekcją u męża (3 odpowiedzi)

No wlaśnie mam lekki problem z moim bo... zaczyna mieć problemy z potencja. Sam się oczywićie do...

dobry psycholog w Gdańsku wrzeszczu (94 odpowiedzi)

prosze pomóżcie mi .... polećcie mi kogoś kto na prawdę pomoże z problemami