Który szpital wybrać na poród (25) Proszę o radę , mieszkam od roku w trójmieście i chciałabym się poradzić , w... Przyszła Mama stomatolog (2) Moze ktos wie, czy ten nowy gabinet przy ul. albo Ciolkowskiego albo... anka Witam (1) Witam Czy ktoś chodzi aktualnie dr Kaliszak,czy nadal też przyjmuje na NFZ?... Kobieta
Alergia na kota (33) Dzisiaj byłam u alergologa i prawdopodobnie mam uczulenie za alergeny kota-... sylwiaagnieszka pcos-gdansk (1) Witam..Czy jest ktoś na forum z okolic Gdanska co ma pcos i chce mieć dziecko.. marta Badania hormonalne - gdzie najtaniej?? (5) Jestem zainteresowana zrobieniem badań na poziom hormonów, chodzi mi o... kropeczka zielonkawy wyciek zpiersi (7) Od kilku dni zauważyłam zielony wyciek z sutka przy naciśnięiu go. czy ktoś z... AN wyplata zasilku z ZUSu (1) Hej, sluchajcie mam takie male pytanie. Czy ktos z was orientuje sie ile ZUS... martuchowata Ubezpieczenie medyczne obejmujące psychologa (3) Szukam jakiegoś taniego ubezpieczenie medycznego, które by obejmowało wizyty... nati@brzezno.gda.pl laryngolog - dr Andrzej Betlejemski (2) polecono mi .. - prosze o opinie danag miladent - dr Małgorzata Ryniec opinie (2) witam, czy ktoś "miał może do czynienia" w przychodni stomatologicznej... ja rezonans glowy prywatnie - jakie ceny (5) czy da sie zrobic to porzadnie w okolicach 3 city (niekoniecznie samo 3 city)... steczka neurolog dr Bednaruk gdzie przyjmuje? (2) Może tutaj ktoś będzie wiedział, bo w dziale Zdrowie coś kiepsko. Szukam,... wiola1 Niskie ciśnienie (5) Dziewczyny co robicie w taką pogodę jak dziś non stop ciemno i deszczowo... domi25 aparta na zeby stały (11) dziewczyny ktora z was nosi taki aparat-jakie sa wasze opinie,poradzcie mi... iza choroba (5) Jestem studentką,mieszkam w Gdańsku od niedawna.Tydzień temu... chora Poród w Szpitalu w Redłowie (12) Witam, Chciałabym poprosić mamusie, które rodziły w tym Szpitalu o kilka... vessea Chirurg-stomatolog opinie (1) Witam :) Czy był ktoś z Was w przychodni w Orłowie na Wrocławskiej u... stomatolog dr Anna Szczurowicz endo / ktoś miał kontakt? polecacie? (7) hej, Niewiele o tej Pani doktor znalazłam informacji. Przyjmuje w invikcie i... monica Dobry Niedrogi dentysta (4) Witam, poszukuje niedrogiego dentyste, ktory bez zbednych komentarzy daje... PP