Gdzie przyjmuje Andrzej Smoczyński (ortopeda)? (3) Wiem, że na Partyzantów ma prywatny gabinet. Kiedyś przyjmował w... Karcia_Gd Reumatolog (1) Poszukuje dobrego reumatologa najlepiej w Gdyni. Iwona ginekolog Grzegorz Napora (2) prosze o wszelkie opinie bedę bardzo wdzieczna ja
Nietypowy przypadek - proszę o pomoc. (1) Zwracam się do Pana z prośbą o pomoc.W grudniu zgłosiłam się do lekarza... ja neurolog na nfz (3) możecie polecić jakiegoś dobrego lekarza? jujka czy JULITA KRASIŃSKA wznowiła działalność? (1) Może orientujecie się dziewczyny? Podobno wróciladozdrowia i nadal pełni... Kasia nietolerancja laktozy (1) Witam. Czy może ktoś się orientuje - gdzie w Trójmieście mogłabym zrobić... Agata Diabetolog dr Łukaszewicz (3) Witam, czy ktos na forum wie, gdzie teraz przyjmuje prywatnie diabetolog dr... Magda POMOCY !!!!! PILNE BARDZO DOBRY ORTOPEDA I CHIRURG SZUKAM (1) HEJ SZUKAM DOBREGO ORTOPEDY I CHIRURGA. W GDAŃSKU LUB OKOLICACH NA NFZ I... CzarnaLola Ginekolog (4) Proszę o doradzenie mi dobrego ginekologa(najlepiej kobieta) z okolic Oruni... K&K ortodonta (1) Hej, zastanawiam się nad wyborem ortodonty, czy może korzystałyście z usług... Maja dr Batko usg pilnie kontakt (1) jak w temacie,chodzi mi o tel komorkowy agnieszkaj ortopeda (2) potrzebuje najkrótszy termin na wizyte do ortopedy, orientujecie sie moze?... martuchowata Dobry ortodonta ? (1) Może ktos zakładał aparat u dr Moniki Sawickiej ul. Kasztanowa. Czy warto iść... Dora Magdalenia Wójcik-Lis (1) Poprosze o opinie, Wiem, że pracuje w Poradni na Wzgórzu Maksymiliana oraz w... nowa1 Dobry endokrynolog na nfz (24) Znacie może jakiegoś dobrego endokrynologa na nfz lub prywatnie ale za... jozia Cennik Badan -PILNE!! (2) Czy ktoras z Was robiła moze badania w Gabinecie Ginekologicznym w Gdansku na... Aga Badanie krwi Trójmiasto - PILNE (3) Witam. Mam pytanie gdzie w Trójmieście można wykonać dobrze te badania?... lager Dr. Tomczyk-Małyjasiak (2) bardzo Was proszę o opinię, potrzebuje dobrego lekarza, który pomoże mi zajść... Feli Dentysta Jaskółcza albo Żabi Kruk kogo polecacie (1) Dziewczyny czy możecie kogoś polecić? Z góry dziękuję za podpowiedzi aleksad