psychaiatra (3) szukam dobrego psychiatry wiem że wątek już był, ale dane dość nieaktualne.... sk Ginekolog Gdynia NFZ (2) Witam, chciałabym wybrać się na pierwszą wizytę do ginekologa. Najlepiej żeby... Linus18 Zdiagnozowano u mnie nerwicę - co robić aby się wyleczyć???? (13) Lekarz zdiagnozował u mnie nerwicę. Czy jest sposób poza terapią lekową... Gracjana
ginekolodzy z przychodni wasowskiego (4) czy w przychodni wasowskiego sa jacys godni polecenia ginekolodzy? ~~~~ Aerobik w Gdańsku :) polećcie coś proszę (2) Jak w temacie :) może ktoś polecić jakieś sprawdzone miejsce gdzie można... Młoda_mama_DiN Gastroenterolog P. Landowski (1) Czy ktoś orientuje się czy Pan doktor przyjmuje gdzieś prywatnie dorosłych... xxx Szukam rehabilitanta specjalizującego się w skoliozach dziecięcych (1) Proszę o informację na maila: miki4you@gmail.com Maja ginekolog dr tomczyk małyjasiak - urlop? (4) czy Dr ma obecnie urlop? nie można się dzodzwonić, kom wyłączony :( Stokrotka zaparcia (6) na zaparcia co jest dobre?? tomasz szukam dobrego lekarza dentysty (10) może któraś z Was może polecić dobrego lekarza dentyste,mam sporo zębów do... marta0 gin do ciąży z mięśniakami (4) Witajcie dziewczyny, możecie polecić mi jakiegoś ginekologa z Trójmiasta z... diana NuvaRing !!! Nowa metoda antykoncepcji !!! (9) Od 1.03.2012 do aptek wszedł nowy sposób antykoncepcji.Czy któraś z Was go... annamaria836 Endokrynolog tarczycowy Gdynia (15) Bardzo proszę o informację gdzie w Gdyni przyjmuje endokrynolog od tarczycy,... gdynianka co na modzele na stopach? (4) niestety zaniedbałam sobie stopy i na śródstopiu mam taką żółtawą grubą... wesołka yaz apteka (3) gdzie w trójmieście można kupić tanio yaz minimini S.I.Oczyszczanie Organizmu, ul. Malborska - jakie opinie? (1) Czy ktoś korzystał z oczyszczania organizmu w wyżej wymienionej placówce?... ~~Szura~~ stomatolog piechowicz joanna (1) czy ktoś z Was miał przyjemność leczyć się u p. Joanny Piechowicz -... ja stomatolog (1) Dr Kaliszak stomatolog proszę o opnie . Pozdrawiam Ona szukam tanszego dentysty nic ten u ktorego dzis bylam... (6) wrocilam wlasnie z miladentu.... mam ulamana jedynke... i mialam dzis... ada ginekolog ujeścisko (7) drogie Panie ... czy któraś z Was mogłaby mi podać namiary na dobrego... kosmetyczkaMonia