Cera naczynkowa (12) mam taki problem, mam cerę naczynkową, uzywam obecnie kremu Iwostin, ale... kasia Ewa Śmigielska,radiolog (1) Czy orientujecie się może czy pani dr przyjmuje codziennie czy tylko w... Aninka bacopa monnieri (1) Witam - czy ktoś korzystał z tego specyfiku bacopa monnieri lub brahimi na... dana20
Potrzebuję pilnie telefon do dr Banacha gastroenterologa (6) tak jak w tytule. beata408 Poszukiwany Dr. Borzęcki (1) Czy ktoś wie gdzie przyjmuje? Grzegorz gdzie operacja na żylaki ? (7) Mam skierowanie na operacje żylaków.Chciałabym kilku wskazówek. Maria G problem - może ktoś też miał? coś w jajowodzie.... (2) Dziewczyny pomocy....od lutego staram się o dziecko czyli w zasadzie tylko 1... Kamyczek dobry hematolog (1) ma ktoś może numer do doktora Matyśniaka? Wiem, że można go znaleźć w... krs gdzie w trójmieście skład chemiczny kamieni nerkowych (1) Witam , Czy może ktoś wie, gdzie w trójmieście można wykonać badanie składu... iwona ginekolog czynny w sobotę (10) Hej:) Ma ktoś namiar na ginekologa który przyjmuje w sobotę? Miasto... Kate84 DOBRY PULMUNOLOG GDYNIA - PILNIE!! (4) Jak w temacie. Szukam pilnie dobrego pulmunologa w Gdyni. Znacie kogos? agusias81 ginekolog pilne (2) koniecznie muszę odwiedzić ginekologa w tym tygodniu. powiedzcie, kto... potrzebujaca A. Szulc czy P. Chmielewski - kogo polecacie ???? (5) Proszę o odpowiedź! -ja DERMATOLOG GDAŃSK POSZUKIWANY (3) Witam Potrzebuję namiary na dobrgo dermatologa najlepiej NFZ dla... anetaa16 dermatolog na NFZ wrzeszcz i okolice (4) Witam, poszukuje dobrego dermatologa na NFZ we wrzeszczu lub okolicy. Byloby... PP PSYCHOLOG - stany lękowe (9) Witam czy ktoś moze polecic dobrego psychologa który się zajmuje stanami... Pilnie szukam... zmiana klimatu dla kaszlącego 4-latka (9) Witajcie :) Mój syn ma przewlekły kaszel - robiliśmy wszelkie możliwe badania... samamama chirurg stomatologiczny (3) Witam :) Poszukuje dobrego chirurga stomatologicznego na NFZ. Czy ktoś z... dentysta Czy ktoś z forumowiczów stosował spalacz tłuszczu Trec - Clen Burexin i miał jakieś problemy zdrowotne???? (2) Czy ktoś z forumowiczów stosował spalacz tłuszczu Trec - Clen Burexin i miał... ONA wegner czy orłowski? (4) jestem zmuszona zrobic gastroskopię. przeszukałam fora i juz wiem ze albo... pacjentka