Uwaga Dukanowcy:) (8) Proponuję wątek w którym możemy się podzielić co, gdzie kupić będąc na diecie... Dukanka czy ktos byl na badaniu podoskopem? (1) ile kosztuje?gdzie bylyscie? czy bylyscie najpierw u ortopedy? dzieki kasia Symbiciort Turbohaler - co zrobić z niepotrzebnymi opakowaniami? (4) Posiadam 3 opakowania tego leku - Symbicort 160 +4,5 ważne jeszcze do lutego... fk
Swissmed Ginekolog - kogo polecacie??? (9) Polećcie proszę dobrego ginekologa ze swissmedu. Dziękuję! gdańszczanka Gdzie wstawić korone porcelanową (1) Gdzie w Trójmieście można wstawić koronę porcelanową- dobrze, solidnie i nie... Ja dobry ortodonta/stomatolog (4) moze mi ktos polecic jakiegos dobrego i w miare taniego ? aguusiaaa usunięcie pieprzyka (2) Macie doświadczenie z lekarzami:maszk henryk, rytlewski ryszard, tosik piotr,... Asiunia niezalogowana czym wspomóc odchudzanie ćwicząc spinning ???? (3) Cześć Regularnie od 3 tygodni chodze na Spinning (minimum 3 razy w tygodniu).... Judyta nnt. Badanie holterowskie EKG... Gdzie? I za ilę? (1) Witam, Muszę wykonać badanie holterowskie, może podpowiecie mi Drogie... ` Silje Preis czy Diering - USG (14) Cześć, mam do Was pytanie. Niedługo będę szła na USG połówkowe i chciałabym... Anka dr Kwolek pilne ! (1) czy ktoś wie gdzie przyjmuje dr Kwolek? Nutka Usunięcie torbieli- jaki szpital? (7) Witam stwierdzono u mnie duza torbiel ( prawdopod. endo) w zatoce douglasa,... stokrotka Kto mi pomoże w walce z tłustymi udami? (9) Witam Mam problem. Na górze jestem dość szczupła, zaś uda to mój odwieczny... Katy endokrynolog (3) Czy moglby ktos mi podac namiary na jakiegos endokrynologa w Gdansku??? Tylko... Natewa Flora bakteryjna - ktos odbudowal? (2) Witam, od lat lecze sie na zakazenie bakteryjne pochwy. Ostatnio uslyszalam... Zalamana :( GASTROENTEROLOG DZIECIĘCY (8) Mamy skierowanie do poradni gastroenterologicznej, ale może być też... Janka2 ile trzyma kawa? (6) Witam, nigdy nie pilam kawy. Dzis mialam strasznie niskie cisnienie i... mama synka Ile czeka się na wizytę u ortopedy? (2) Chodzi mi o NFZ... Pare lat temu mialam skrecony staw kolanowy a teraz przy... ania. ile trzyma kawa? (1) Witam, nigdy nie pilam kawy. Dzis mialam strasznie niskie cisnienie i... mama synka homeopata w gdyni (1) szukam jw takiego w 100% homeopatka