wegner czy orłowski?

jestem zmuszona zrobic gastroskopię. przeszukałam fora i juz wiem ze albo wegner albo orłowski bo obaj panowie mają dobre opinie. niemniej jednak w związku z przymusem wykonania tego "przyjemnego" zabiegu może ktoś wypowie się jeszcze w tym temacie żebym jakoś to przezyła. który przeprowada zabieg najbardziej znosnie, kto poświęca pacjentowi odpowiednia ilość czasu i odpowiada na pytania a nie tylko kasuje forsę.
bardzo dziekuje za wszysstkie wypowiedzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wegner czy orłowski?

zdecydowanie Wegner :) polecam i jeszzce raz polecam, fachowo, rzetelnie, szybko i sprawnie , gstro robi max do 10 min , facet zna sie na rzeczy i wogole jest spoko :) ja juz nie poszlabym do zadnego innego, maz tez robil u niego i ma takie samo zdanie

posłuchałam i zrobiłam u wgnera. fakt trwało w miarę krótko i to plus , ale już wizyta która musiałam opłacić by przepisał mi leki trwała dosłownie 1 minutę. pan dr niestety niewiele mi wyjaśnił. tak więc zastanawiam się czy dalej leczyć się u niego? czy ktoś ma jakieś doświadczenie?

moj maz jest zadowolony, a lekarzy trzeba niestety samemu czasem pomeczyc pytaniami i dociekac, teraz ja ide na gastro i tez do Wegnera

Inne tematy z forum

Dobry ortodonta (40 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Gastroenterolog -prosze o informacje (7 odpowiedzi)

a chciałabym się dowiedzieć czy ktoś leczy się u Pani dr Joanny Graczyk ,czy jest to polecany...

Polecicie jakieś dobre męskie perfumy? (19 odpowiedzi)

W cenie do max 200 złotych ( na pewno nie dam za perfumy 5 stów jak zdarza sie niektorym)....