Agnieszka Orłowska-Pawliszyn - psychiatra (5) Czy dr Agnieszka Orłowska-Pawliszyn przyjmuje gdzieś jeszcze oprócz Kolbud i... zgubiona02 onkolog (7) Witam! Poszukuję namiary na bardzo dobrego onkologa. Moja mama jest po... skalia poledzcie dobrego lekarza zwyrodnienie stawów kolana (7) jak wyżej huanita
uchyłek odbytnicy - proktolog, ginekolog? (1) po porodzie zrobił mi się uchyłek odbytnicy, teoretycznie mogę sobie z tym... Janka2 gdzie najtaniej badania medycyny pracy (1) Witam, gdzie najtaniej w Gdyniu / Gdańsku zrobię badania wstępne z medycyny... futuremum ABY MIEC DZIDZIUSIA..DO KOBIET STARAJACYCH SIE O SPELNIENIE TEGO MARZENIA I JUZ POSIADAJACYCH POTOMSTWO (9) Mam pilna sprawe do "kolezanek"......mam zrobione wyniki hormonow i planuje... tekla28 onkolog szukam (2) Witam! Szukam dobrego onkologa, który przyjmuje prywatnie anna godna polecenia fizjoterapeutka, masażystka/ SPA (1) Witam Serdecznie! Przeglądając to forum zauważyłam, że mnóstwo ludzi... klaudia lekarz pediatra (4) mam ogromna prośbe. Może znacie jakiegoś dobrego pediatre - może być... mmalina12 potrzebny dietetyk (4) czy któraś z Was zna jakiegos dobrego dietetyka z Gdyni, i ile kosztuje taka... flora paciorkowiec w gardle (2) mam to , dostaję już drugi antybiotyk i nadal mam dolegliwości bólowe. Czuję... skorupka76 endokrynolog gdańsk (4) Witam Was, poszukuję lekarza endokrynologa w celu skonsultowania mojego... deem kołobrzeska (1) byłam u Błedzkiej w sierpniu, sympatycznie było chociaz rzeczywiście... manka korekta nosa (1) Witam, wybieram się na operację nosa. Chciałabym poznać więcej szczegółów... Iza gdzie tanio aparat na zeby na stale? (2) Jak w temacie,gdzie tanio i dobrze? mamaalanka Szukam dobrego proktologa, mam hemoroidy (3) Słyszałam, że dobrą metodą jest gumkowanie. Czy może ktoś polecic dobrego... a1960 przepuklina pachwinowa ze wskazaniem do cc (1) Witam, jestem obecnie w 35tc, jakiś czas temu zaczął mi dokuczać ból w lewej... kamila szukam b dobrego internisty do leczenia zapalenia płuc (1) czy ktoś może polecić prywatny gabinet? ala Odsprzedanie leków.. (2) Witam:) Dziś kupiłam przepisane leki myśląc, że będą one... Tarantulka Wybielanie zębów lampą Zoom Advanced Power (4) Co myślicie o technice wybielania zębów zwaną Zoom Advanced Power?... Maria