Dobry neurolog (2) Poszukuję dobrego neurologa do ktorego udam sie z badaniami, bylam u jednego... Marta oddam puphaston (1) w tytule ma byc puphaston moniol oddam puphaston (1) Oddam za paczke mokrych chusteczek jak w tytule puphaston, nie jest juz mi... moniol
protetyk stomatologiczny (1) Witama zastanawiam sie nad pdjeciem nauki w tym kierunku. Czy jest to zawod... monmie e-papierosy (3) będzie krótko... nie pale więcej niż rok. nie palę z przymusu nie z dobrej... emi3city irydolog diagnoza ekspresowa na jarmarku dominikańskim (4) czy uważacie że warto ufać ich diagnozie? mi powiedzieli że mam uszkodzoną... wątroba Dentysta - Dentus (2) Witam serdecznie. Jestem zapisana do dentysty w Dentus na Dąbrowie. Trochę... Myszka usg bioderek noworódków i ortodeda dla dzieci (13) Czy w trójmieście znajdę dobrego ortopedę dziecięcego? Czy gdzieś można... krystyna profesjonalna opieka nad noworodkiem i kobietą po porodzie w domu (4) gdzie szukać? kamila prywatna tomografia (8) szukam namiarow na prywatna tomografie w trojmiescie i co najwazniejsze jaki... ameba Reumatoidalne zapalenie stawów (1) Od stycznia jestem na sterydach i co jest z tym zwiazane strasznie utylam ,... anka DOBRY GINEKOLOG GDANSK (2) WITAM KOCHANE POSZUKUJE DOBREGO GINEKOLOGA, KTÓRY TEZ PRACUJE W SZPITALU.... NOWa dr Ludmiła Piątek (1) czy któraś z was miała prowadzoną ciąże u dr Ludmiły Piątek? Ale chodzi mi o... kana Lekarz medycyny pracy (5) Witam;) Czy ktoś orientuje się może, gdzie w trójmieście można zaleźć... Michał K Badania krwi - gdzie najtaniej w Gdyni? (3) Witam. Muszę zrobić kilka badań, m.in. testosteron, hormony tarczycy,... trójmiejski echo serca (4) Witam, czy może ktoś z Państwa orientuje się gdzie mozna zrobić echo serca? i... kasia Dobry ginekolog na kartę LIM w Trójmieście (3) Witam, czy ktoś mołgby mi polecić dobrego ginekologa do prowadzenia ciąży -... futuremum Ośrodki rehabilitacyjne w Gdyni (1) Mam skierowanie od lekarza na rehabilitacje,ale nie wiem który ma wybrać... Sandra szukam stomatologa na Chełmie (3) czy ktoś może wie gdzie teraz przyjmuje dentystka Pawłowska. Do tej pory... kora psycholog/psychoterapeuta (2) Dzień dobry, może to głupia forma szukania kontaktu, ale... 2 tygodnie temu... M.S.