ORTODONTA??? (1) Cześć wszystkim! Mam pytanie, czy ktos z Was korzystał z usług niżej... Aneta niedrogie spa (2) Możecie polecić jakieś fajne spa w woj.pomorskim tak aby pojechać na kilka... Kasia Szukam chirurga - żylaki na NFZ Gdańsk (3) Szukam chirurga - żylaki na NFZ Gdańsk Rina
Ortodonta (4) Witam mam 22 lata,czy ktoś z Was zna jakiegoś godnego polecenia ortodontę?... PA In vitro do skutku Invicta (10) Czy to prawda, ze pojawila się kolejna edycja tego programu? Ktos zna jakieś... Astana opinie o dr Rożnowskaiej (2) co sadzicie o tej ginekolog? natlep Skutki uboczne po zalozeniu spirali (1) Czesc Dziewczyny.. Mam takie pytanie ktore niestety nie zadalam lekarzowi bo... Anka0310 Pytanie o stomatologa (4) Zna ktoś może dobrego stomatologa na Wrzeszczu? Szofer2000 choroby przewlekle postępujące (2) hej gdzie mogę znaleźć wykaz chorób przewlekle postępujących??? edyta szukam dobrego ginekologa, (2) j.w., niekoniecznie z NFZ. I raczej już nie ;) położnika. Okolice szeroko... ks40+ Stomatolog - leczenie ubytków laserem (7) Czy znacie jakiś gabinet stomatologiczny w 3mieście, gdzie można wyleczyć... Mrs C. balon żołądkowy - gdzieś w okolicy i fachowo? (1) jak w temacie. dziękuję za wszystkie info. emi3city zamiana terminu w sanatorium (4) Witam, dostałam skierowanie na rehabilitację po endoprotezie do NZOZ... MonaAl poznam osoby ktore rowniez zmagaja sie z nerwica lękowa min. (10) jak w temacie, prosze odezwijcie sie , jest nas naprawde tysiace ale nitk sie... nerwus Badania profilaktyczne w Trójmieście 2011 (8) Czy są jakieś badanie profilaktyczne w Trójmieście prócz mamografii ,cytologi? anonimus GDZIE WSTAWIC ZĘBA ???? (5) Witam, poszukuje info gdzie i za ile wstawic zęba, a dokłądnie 3 ! prosze o... aga problem z żylakami - jaonna borecka-sobczak (1) Witam Czy byłyście u dr jaonna borecka-sobczak np. na USG Dopplera lub... emi Alergolog dla dziecka z Gdyni. (2) Prosze o namiary na dobrego alergologa z Gdyni. Z gory dziekuje. mt Ortopeda na NFZ? Ktoś poleca? (5) Szukam dobrego ortopedy na NFZ, czy taki w ogóle istnieje? Czy ktoś może mi... w potrzebie, ona Drobne (2) Przyszlam do apteki po apap, niestety mialam tylko stozlotowy banknot wiec... Aga