Reumatolog sobie życzy... (1) Jakaś masakra! Jestem młoda, ale jak się okazało mam problemy reumatyczne.... Mika POLECAM (1) Bardzo miła, i troskliwa lekarz.Zawsze otrzymałam mnóstwo informacji podczas... Kasia A WŁAŚNIE,ŻE WARTO !!! NAWET TRZEBA !! (1) Pani Aneta za bardzo dała ponieść się emocjom.Szkoda tylko,że krzywdzą one... Mama Marcinka
Przemek - opinia (1) Nie można umówić sie na wizytę nawet w następnym dniu od dnia zachorowania,... Przemek pita - opinia (1) Cieszę się, że trafiłam na Dr Szymulę, bo to właśnie On wykrył moją chorobę,... pita zależy co dla kogo ważniejsze (1) Moja opinia dotyczy wyłącznie pani doktor (nb b. miła). Założyła mi plombę,... wykpiona pati (1) lekarz z powolania, wspaniala pani doktor. prowadzila moja ciaze, wykonala... pati Zawiodłam się :( (1) Ja bardzo sie zawiodłam !!! Pojechałam do gabinetu z 4 letnim synkiem, który... Wiola GABINET dla NOWOBOGACKICH ! (1) Jeśli zarabiasz poniżej 3 tys netto miesięcznie to sobie daruj! Jestem po... Myszkin Lekarz z powołania (1) Może to dziś śmiesznie brzmi - lekarz z powołania... Ale u dr Mielcarka... madzik81 Polecam :) (2) Bardzo dziękuję panu Doktorowi za miłe podejście, uspokajającą manierę ;-),... marqotka iwona i rafał - opinia (1) troska o dzieci i ich wychowanie wymaga otwartości umysłu a czasami wiele... iwona i rafał uwaga na cytologię (1) Oświdczam wszystkim potencjalnym pacjentkom ginekologicznym, aby w miarę... iwonika Polecam Gabinet Usmiech na 5!!! (1) Naprawdę polecam ten gabinet i panią dr. Kucharską- Polak :) Generalnie... czarek Lekarze świetni! Ale rejestracja ogólne do niczego. (1) Lekarze świetni, Pani Doktor Serkies najlepsza z możliwych! Nie znam lepszego... VAMPirica W pelni usatysfakcjonowana :) (1) Kazdy ma wlasny odbior Doktora i jakosci Jego porad/leczenia. Osobiscie jak... Marzena dziękuję (1) 2 letnie leczenie przynioslo skutek w postaci malej Zosi(trafnie postawiona... jagoda Marlena - opinia (1) Dzięki doktorowi mam ślicznego synka :) uratował dzidzię, w 3 miesiącu... Marlena tak powinna wyglądać każda poradnia (1) Fantastyczni lekarze i pielęgniarki o wielkim sercu zwłaszcza dla maluchów.... Iza Monika - opinia (1) Gorąco Polecam !!!!!!!!!! Monika