dr Trawiński debeściak:) (1) Lekarz idealny~poświęca tyle czasu ile potrzeba, wyleczy, wyjaśni, wytłumaczy... lkfq Polecam (1) Jestem 1.5 roku po operacji rekonstrukcji więzadła krzyżowego i usunięcia 2... Artur 35 lat Nie rozumiem (1) Nie rozumiem Pani Oburzona, co ma piernik do wiatraka? Sympatyczny Pan... moofka
Jak na dentystę, to w porządku :) (1) Za wizytami u dentysty nie przepadam, jak zapewne większość, ale w tym... Michał G. Nic nie boli :) (1) Mila i sympatyczna atmosfera.Wiedza jak rozluznic atmosfere ze odchodzi... GOSC Chirurg = straszny!! (1) Bylam na wizycie u chirurga z malym dzieckiem. Przed nami weszli z... a rafal - opinia (1) Polecam rafal Polecam (1) Świetna lekarka i ciepła, fajna kobieta. Prowadziła moją ciąże. Szczerze... Magda zadowolona (1) Gabinet wybrałam przypadkowo bo mnie przypilił ból zęba. Trafiłam na młodą... Ela Mazurkiewicz polecam (1) Mnie się podobało- jeśli u dentysty może się podobać :)Bardzo miłe panie... Agniecha polecam (1) gorąco polecam wizytę u tego specjalisty..konkretny, świetny fachowiec,... anka Wszystko to czego oczekujemy od specjalisty (1) Wstyd sie przyznać, ale przez strach i zaniedbanie doprowadzilem do tego ze... Tomek śmiech na sali !!!!!! (1) Zdecydowanie nie polecam dr G. lekarza ginekologa niby II specjalizacji.Po... syla Jola - opinia (1) Taki ginekolog to jak Przyjaciel Jola kazdy narzeka (1) na prywatnych lekarzy tez sie narzeka a jacy tam sa wlasnie prywatni. Moim... marta Beata - opinia (1) W wiekim stresie wybierałam się na pierwszą wizyte u Doktora Miskiewicza.... Beata Korzystałam z usług pani Urban ponad 3 lata (1) Na początku wszystko mi się podobało, lecz z czasem dostrzegałam coraz więcej... Polena Nie polecam! (1) Faktycznie, zgadzam sie z opinią mojego poprzednika. Pan Kamieniec był... xD gorąco polecam (1) Bardzo polecam usługi rehabilitacyjne, obsługa bardzo miła, profesjonalne... Magda nie polecam (1) Pani doktor, wzięla mnie za symulantkę. Gdyby nie wyrażna informacja od... Ewelina