Byłoby rewelacyjnie... (1) gdyby nie rejestracja. Panie źle pojmują ciągle nadal zakres swoich... EBC Polecam! (1) Czytam te wszystkie opinie i nie chce mi się wierzyć! Jestem pacjentką dr... J.M lakarz ktory kocha twoje pieniadze (1) potrzebowalam 18miesiacy i 5tys aby przekonac sie o tym ze to kiepska... beznadziejny przypadek - odradza
Polecam :) (1) Wbrew temu co przeczytałam, uwazam ze Pan doktor Minowski jest rewelacyjnym... Aneta dr Trawiński debeściak:) (1) Lekarz idealny~poświęca tyle czasu ile potrzeba, wyleczy, wyjaśni, wytłumaczy... lkfq Polecam (1) Jestem 1.5 roku po operacji rekonstrukcji więzadła krzyżowego i usunięcia 2... Artur 35 lat Nie rozumiem (1) Nie rozumiem Pani Oburzona, co ma piernik do wiatraka? Sympatyczny Pan... moofka Jak na dentystę, to w porządku :) (1) Za wizytami u dentysty nie przepadam, jak zapewne większość, ale w tym... Michał G. Nic nie boli :) (1) Mila i sympatyczna atmosfera.Wiedza jak rozluznic atmosfere ze odchodzi... GOSC Chirurg = straszny!! (1) Bylam na wizycie u chirurga z malym dzieckiem. Przed nami weszli z... a rafal - opinia (1) Polecam rafal Polecam (1) Świetna lekarka i ciepła, fajna kobieta. Prowadziła moją ciąże. Szczerze... Magda zadowolona (1) Gabinet wybrałam przypadkowo bo mnie przypilił ból zęba. Trafiłam na młodą... Ela Mazurkiewicz polecam (1) Mnie się podobało- jeśli u dentysty może się podobać :)Bardzo miłe panie... Agniecha polecam (1) gorąco polecam wizytę u tego specjalisty..konkretny, świetny fachowiec,... anka Wszystko to czego oczekujemy od specjalisty (1) Wstyd sie przyznać, ale przez strach i zaniedbanie doprowadzilem do tego ze... Tomek śmiech na sali !!!!!! (1) Zdecydowanie nie polecam dr G. lekarza ginekologa niby II specjalizacji.Po... syla Jola - opinia (1) Taki ginekolog to jak Przyjaciel Jola kazdy narzeka (1) na prywatnych lekarzy tez sie narzeka a jacy tam sa wlasnie prywatni. Moim... marta Beata - opinia (1) W wiekim stresie wybierałam się na pierwszą wizyte u Doktora Miskiewicza.... Beata