Polecam!!! (1) Jestem pacjentką dr kujawy i bardzo polecamctego kompetentnego lekarza.... Martyna :) (1) Gorąco polecam:) Konkretna i bardzo sympatyczna kobieta:) M. Ania Sikorska - opinia (1) wspaniały lekarz mający właściwe podejście do pacjenta dobry diagnosta, polecam Ania Sikorska
po wizycie (1) Właśnie wróciłam z wizyty u Pana Doktora i jestem bardzo zadowolona. Bardzo... Kasia Jestem jak rozdarta sosna :) (1) Z jednej strony chciałabym polecić dr Grażynę jako znakomitego lekarza ze... Ewa Wspaniały człowiek (1) Kompetentny specjalista, ale przede wszystkim życzliwy, spokojny i bardzo... Agnieszka z Mają to jakaś pomyłka (1) No to chyba bylismy w jakichs innych klinikach... - dzieki pani z recepcji to... duszek Najlepszy dermatolog (1) Jestem bardzo zadowolony z pomocy Pani dr Anety Szczerkowskiej-Dobosz.... Marcin rewelacja (1) dr Basie polecila mi kolezanka i miala słusznosc!dr Basia prowadzi moja... Aneta POLECAM (1) Jestem pacjentką dr Małgorzaty Niedźwieckiej od kilku lat. Zawsze byłam... pacjentka z wojewódzkiego Pełny profesjonalizm ! (1) Trafiłam do tego gabinetu poprzez wyszukiwarkę internetową, to był mój dobry... pacjentka Krzychu - opinia (1) Bardzo miła i sympatyczna obsługa. Polecam gorąco!Pozdrowienia dla pani... Krzychu Gorąco polecam dr.Skórę.. (1) Przesympatyczny Doktor wizyta to pełna przyjemność i komfort..spokojny.Do... Aneta hryniewicz (1) to prawda,badanie u niego jest bardzo bolesne ale z drugiej strony jest... asta KPINA (1) BEZCZELNA OBSłUGA NIEKOMPETENCJA NR 18 TELEFONY PODANE NA STRONIE... MAREK PAWLOWSKI NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Szczególnie dr. Izabelli Wiśniowskiej, która jest niemiła, burkliwa, a... Paulina lekarz godny zaufania (1) i w gabinecie i w szpitalu znakomity fachowiec, konkretny, rzeczowy,... Dora Urszula - opinia (1) Leczymy ząbki (dzieci w wieku 5,6 i 8 l.) u pani doktor Wioletty... Urszula Polecam! (1) Miła i profesjonalna obsługa. Bardzo sympatyczni lekarze i gabinet. Ceny... Pacjentka NIE POLECAM (1) Bardzo ważna, niemiła, nieżyczliwa i surowa. Moje dziecko słabo przybierało... mama