perfekcja w każdym calu (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w gabinecie. Terminowe przyjęcie, łatwość... Kasia Adam Zieliński - opinia (1) Uzyskanie świadectwa zdrtowia u pani doktor to przyjemność. Przede wszydtkim... Adam Zieliński wprost przeciwnie (1) do poprzednika mam dobre wrażenia. Tym bardziej, że pani doktor skutecznie... dorota
Polecam (1) Dzieki P.dr jestem zdrowa... dziękuje marta POLECAM (1) Do Pani doktor chodzę już kilkanaście lat, w między czasie prowadziła moje... Martyś Mama Filipka - opinia (1) Polecam gorąco!! Nie znam lepszego, milszego, wspierającego, zawsze... Mama Filipka M - opinia (1) Niestety ze Szpitalem Redłowskim miałam kilka razy do czynienia kilka lat... M a dla mnie super!!! (1) mi tam się bardzo podoba przychodnia, oczywiscie troche trzeba wydac... abc Bardzo polecamy (1) Leczymy się u pani doktor od kilku lat. Długo szukaliśmy stomatologa, który... Dorota Redłowo to umieralnia (1) Przestrzegam zwłaszcza przyszłe mamy, które muszą trafić na patologię ciąży... Agnieszka POLECAM (1) 1. Pani dr podczas pierwszej wizyty b. dokładnie mnie przepytała; jest... Tola Polecam w 100%. (1) Polecam w 100%. Stanisława stała klientka (1) Wraz z mężem i dziećmi jeteśmy pacjentami gabinetu Pani doktor. Cociaż nie... Alicja Lekarz z powolania (1) Wspaniała wiedza lekarska ,życzliwosc do małych pacientów oraz dobry człowiek inka JA JESTEM ZADOWOLONA (1) Z MEZEM STARALISMY SIE O DZIECKO CO NAJMNIEJ 3 LATA .A U DR. ROGOZY PO DWOCH... goska Bez stresu!! (1) Jestem pacjentką od dłuższego czasu i pragnę podziękować zarówno obsłudze... długoletnia pacjentka Nagroda (1) Bardzo dobrzy lekarze, dobre ceny. Wspan.ambiente; nowoczesny gabinet. Wolanski mama marcelka - opinia (1) Szybkie i skuteczne leczenie, porady i przede wszystkim profesjonalizm w... mama marcelka nikt nie odbiera telefonu (1) Dzwoniłam na wszystkie dostępne numery, zgłasza się automat, prosi żeby... Magda Ortodoncja niepolecam!!!! (1) miałam zakładany aparat w tej klinice bez rewelacji zaszybko sciagniety... mARA