POLECAM (1) 1. Pani dr podczas pierwszej wizyty b. dokładnie mnie przepytała; jest... Tola Polecam w 100%. (1) Polecam w 100%. Stanisława stała klientka (1) Wraz z mężem i dziećmi jeteśmy pacjentami gabinetu Pani doktor. Cociaż nie... Alicja
Lekarz z powolania (1) Wspaniała wiedza lekarska ,życzliwosc do małych pacientów oraz dobry człowiek inka JA JESTEM ZADOWOLONA (1) Z MEZEM STARALISMY SIE O DZIECKO CO NAJMNIEJ 3 LATA .A U DR. ROGOZY PO DWOCH... goska Bez stresu!! (1) Jestem pacjentką od dłuższego czasu i pragnę podziękować zarówno obsłudze... długoletnia pacjentka Nagroda (1) Bardzo dobrzy lekarze, dobre ceny. Wspan.ambiente; nowoczesny gabinet. Wolanski mama marcelka - opinia (1) Szybkie i skuteczne leczenie, porady i przede wszystkim profesjonalizm w... mama marcelka nikt nie odbiera telefonu (1) Dzwoniłam na wszystkie dostępne numery, zgłasza się automat, prosi żeby... Magda Ortodoncja niepolecam!!!! (1) miałam zakładany aparat w tej klinice bez rewelacji zaszybko sciagniety... mARA KLINIKA LECZENIA NIEPŁODNOŚCI? (1) To raczej klinika in vitro! Leczenie w Invikcie rozpoczęłam 1,5 roku temu.... karolina rodzina - opinia (1) W miłych i komfortowych warunkach leczenie zębów to przyjemność.Fachowość... rodzina Zdecydowanie polecam (1) W przychodni bylam aby usunac zab madrosci, przyznaje stresowalam sie przed... nulka naprawde polecam!!jestem naprawde zadowolony z leczenia w tej klinice (1) Lecze sie w tej klinice juz od paru lat i jestem super zadowolony, lekarze sa... pacjent poród (1) 3 tygodnie temu przyszła na świat moja córeczka właśnie w szpitalu... asia Goraco polecam! (1) Goraco polecam! Do Pani Doktor Wioletty trafilam jakies 2 lata temu, mila... M. recepcjonistaka (1) Ja tylko chciałam napisać że recepcjonistka w tym gabinecie mi nie pasuje,... JUPI Aneta - opinia (1) Ciepły człowiek, kompetentny lekarz! Aneta Rewelacja. (1) Rewelacja. Leczę się od pół roku - byłam na kilku wizytach i szczerze moge... aneta Trzymaj sie z dala od tego lekarza (1) Witam wszystkich. Chcialabym opowiedziec moja historie zwiazana z wizyta u... Kaska