Urszula - opinia (1) Leczymy ząbki (dzieci w wieku 5,6 i 8 l.) u pani doktor Wioletty... Urszula Polecam! (1) Miła i profesjonalna obsługa. Bardzo sympatyczni lekarze i gabinet. Ceny... Pacjentka NIE POLECAM (1) Bardzo ważna, niemiła, nieżyczliwa i surowa. Moje dziecko słabo przybierało... mama
A jesli juz stwierdzi dysplazje bioder u dziecka... (1) U mojej corki dr stwierdzil dysplazje bioder i przepisal szyne...bylismy... Ola Polecam. (1) Lekarz znający sie na rzeczy, z naprawdę dobrym podejściem do pacjenta,... B.Sz. Godny polecenia lekarz. (1) Rozpoznanie trafne, szybkie decyzje, leczenie dobrane idealnie do urazu. Ceny... B.Sz. ODRADZAM - NIE POLECAM !!!!!! (1) Podejście lekarki niefachowe! Brak dokonania wywiadu dot. dotychczasowych... Już więcej tam nie pójdę !!! GENIALNY! (1) Doktor jest rewelacyjny! polecam! mily, sympatyczny i rzeczowy! zawsze... mama endokrynolog-gorąco polecam (1) Jestem od niedawna pacjentką Pani dr.Świątkowskiej i jestem bardzo ale to... Aleksandra Wojtczak jestem baaaaaaaardzo zadowolona :)) (1) Pani doktor przemiła i przesympatyczna a do tego rzeczowa , świetnie służy... goniaa Polecam (1) Przyszła mama po badaniu Usg wykonanym przez panią doktor czuje się spokojna... Danuta zadowolona (1) Lekarze są bardzo mili i fachowi. Bardzo szybko zostałam umówiona na... ola Pełen profesjonalizm!!!! (1) Doktor Folwarski od urodzenia prowadzi moje dziecko. Według mnie to najlepszy... Wiolka Polecam !!! (1) Przesympatyczna i bardzo miła w kontakcie z pacjentem, co sprzyja bardzo... agnieszka Vitis - opinia (1) Lekarz z holistycznym podejściem do pacjenta,wyczerpująco omawia problemy... Vitis GORĄCO POLECAM! (1) Pani Ewa jest rewelacyjną bioenergoterapeutką. Polecam wszystkim i dziękuję... pinky twinky polecam (1) Wielki plus za wizyty domowe. Przyjechał na czas, co nie jest wśród lekarzy... Mat gorąco polecam (1) Pani Doktor ujęła mnie troskliwym podejściem, była delikatna i pełna... pacjentka monia - opinia (1) Leczenie przy minimalnym bólu (nawet przy usuwaniu zęba), szybkie i... monia Polecam (1) Polecam wszystkim pacjentkom wspaniałego ginekologa dr Andrzeja Zinkiewicza... Danuta Świtalska