Hodowca (1) Witam serdecznie jak ktoś coś do mnie ma to zapraszam adres mój macie.... Suzi Hodowca (1) Witam wszystkich. Jak ktoś coś do mnie ma to zapraszam adres mój macie.... Suzi Pies w SKM lub tramwaju (27) Witam, Mam prośbę napiszcie proszę.... jak poruszacie się z pieskiem po... Mechico City
Potrzebna rada akwarysty (13) Witam, Od dłuższego czasu zamierzam nabyć "pierwsze akwarium".... Forry Zostawianie zwierząt w domu bez opieki (17) Co sądzicie o pozostawianiu zwierzat bez opieki? potrzebne nam sa wasze... Klaudia PZK a PFK - czym się różni??? (5) Chciałam zapytać jaka jest różnica pomiędzy Polskim Związkiem Kynologicznym... kika-6 Maltańczyk - szukam hodowli (14) Witam, czy ktoś może polecić mi jakąś hodowlę gdzie mogę kupić maltańczyka ?... Basia Sklep zoologiczny - akwarystyka - dobry i niedrogi? (7) Chcę skompletować cały zestaw akwarium + wyposażenie + rośliny + ryby. Gdzie... futuremum 3 koty + pies (1) Witam, Mam mega problem. Za pół roku muszę się przerowadzić z domu z ogrodem... Klaudia Pseudo hodowla (2) Przestrzegam przed pseudo hodowlą z mastifami tybetańskimi w miejscowości... Moja świnka morska umarła. Martwię się o drugą. (2) Macie jakieś rady? Czy ktoś mnie zrozumie, wesprze? Jestem tym przytłoczona,... kawiarka Hodowla węży - gdzie w Trójmieście? (11) Jest coś takiego w 3-mieście lub okolicach? (do 2h samochodem) Rufix Darmowa kastracja (1) Gdzie w Gdańsku jest darmowa kastracja? Kocur Moda na konkretne rasy psów.. (7) Tak się czasem zastanawiam..czy się to komuś podoba czy nie ( mi się bardzo... Wiktor Weterynarz całodobowy Gdańsk z dojazdem ? (6) Czy jest taki? Chodzi o dojazd na Morenę (starsza osoba z kotami, nie ma... Kasia Pseudohodowla - nalot policji i OTOZ w Starej Hucie (4) Byc moze sa tu osoby, ktore kupily tam psy - jest szansa na ukaranie... Oo Pseudohodowla (1) Umawia się a codziennie zmienia termin i godzinę od razu wyczułam że coś jest... Wątek dla miłośników zwierząt:)) (322) Ostatnio kilka wątków skończyło się tematyką zwierzęcą;) Więc dla miłośników... Tinker Bell Hotel dla psa (2) Witam, jaki hotel polecacie dla psów - Gdańsk i okolice? O-Kruszyna Kupie yorka lub maltanczyka (11) Kupie jak wyzej za nieduze pieniadze. Nie potrzebuje rodowodu. asienkaj@wp.pl asienkaj