bojkot stacji-nie tankowac

Na interii.pl ogłosili bojkot stacji benzynowych, przyłączcie się do tej akcjii i nei tankujcie w weekend, zatankujcie dziś tyle ile musicie, a w sobotę i niedzielę nie pokazujcie się na styacjach, musimy cos robic bo nas całkiem do reszty oskubią.

Pzryłączacie się???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: bojkot stacji-nie tankowac

co za bzdura!!! Kto Cie oskubie przecierz nie stacje a rząd. A co za roznica czy kupisz to w piatek czy w sobote!! i tak tyle samo i m splywa do kieszeni ....

chyba żartujesz bardzo dobry pomysł, uważam, ja bynajmniej nie tankowałam i narazie nie zamierzam, a stacje mają i tak tańszą ropę a nie tą drogą wiec czemu podwyżswzają ceny, niewiadomo??

Olewam akcję ... w weekendy na trzech koronach (gdańsk - potokowa) paliwo jest tańsze nawet o 20 groszy na litrze ... tankuję raz na tydzień, w piatek wieczorem, i oszczędzam jakieś 8 zet na jednym tankowaniu ...

Pozdr...

Inne tematy z forum

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

wokalistka szuka zespołu (97 odpowiedzi)

cześć. przyjechałam na studia do gdańska, w moim rodzinnym mieście śpiewałam w zespole rockowym,...

Białe tango (266 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4