firma security - poszukiwana

Temat dostępny też na forum: Usługi i wykonawcy
Czy ktoś może polecić jakąś firmę security monitorującą na obszarze Banina? Jest w czym wybierać?
Dziś w nocy mieliśmy włamanie na budowie stąd pilna potrzeba żeby jak najszybciej rozpocząć współpracę z taką firmą.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: firma security - poszukiwana

My korzystamy z solid security. Mają zdaje się nawet jakąś bazę w Baninie. Radzę też ubezpieczyć dom w budowie. Tak my właśnie mamy. Oprócz budynku można ubezpieczyć nawet materiały budowlane, które składujesz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję za odpowiedzi. Karolina1978 możesz podać w jakiej dokładnie firmie ubezpieczeniowej można ubezpieczyć też materiały budowlane? Większość firm oferuje niestety tylko ubezpieczenie tzw. wyposażenia stałego..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

PZU. Tanio nie jest, ale czasami warto. napisz do mnie k_koseda@interia.pl to podam namiar na agenta, z którym załatwialiśmy umowę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja korzystam z oferty ARES SECURITY od kilku lat i jestem zadowolony. Umowa również obejmuje ubezpieczenie a potrole dosc szybko sa na miejscu w razie wlaczenia alarmu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

a jak Cię okradną, to pewnie za to nie odpowiadają.
Podobnie działa powiadamianie na tel. o włączonym alarmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

my mielismy compense podczas budowy; ubezpieczone byly grzejniki, narzędzia, piec, wanna np. która czekała na zamontowanie i kibel.

ja tylko się zastanawiam... jednego dnia okradają sąsiada a drugiego mam ulotkę z firmy ochroniarskiej ;/ ;/ przypadek?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

od dwóch lat korzystamy z usług firmy Security z Litewskiej z Gdańska. Płacę 65zł miesięcznie. Ze dwa razy zdarzyło się, że przyjechali, jestem raczej zadowolony.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

65pln x 12 miesięcy = 780 pln rok za te pieniądze masz takie ubezpieczenie na rok, że drzwi od domu nie musisz zamykać :) wstaw sobie tylko moduł gsm żebyś wiedział że coś się dzieje.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

61,50zł - sprawdziłem dokładnie
a i ubezpieczenie też mam, strzeżonego....
w takich kwestiach oszczędności bym nie szukał
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Aresie 35 zł na miesiąc mam było 65 ale inni dawali mniej więc zadzwoniłem zapytałem czy zejdą z ceny czy wypowiedzieć? Bez problemu obniżyli więc polecam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Wykończenie domu 90m2, Chmara deweloper (25 odpowiedzi)

Witam, Jak w tytule chętnie poznam wasze opinie, spostrzeżenia, orientacyjny koszt wykończenia...

Internet JMT Elektronika Marek Wensierski (37 odpowiedzi)

Witam, do tej pory internet od JMT Elektronika Marek Wensierski działał sprawnie ale od około 2-3...

Wiejskie jajka, drób, miód (17 odpowiedzi)

Mieszkańcy Banina gdzie się zaopatrujecie w w/w wyroby...Ale takie swojskie nie że sklepu...