forum zablonkowe na trojmiasto pl

hej, jakie inwestycje trojmieskie obecnie wam się najbardziej podobają?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: forum zablonkowe na trojmiasto pl

Bardzo podoba mi się projekt przebudowania skrzyżowania na hucisku aby poszerzyć je o trzeci tor tramwajowy, jednak ostetcznie robią remont bez tej linii
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To bardzo ciekawy pomysł na rozbudowę skrzyżowania
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mi najbardziej podoba się budowa basenu we Wrzeszczu, na skrzyżowaniu alei Legionów i ulicy Kościuszki. Nie mogę się doczekać, aż zobaczę ten nowoczesny obiekt sportowo-rekreacyjno-usługowy. Planowana finalizacja inwestycji w czerwcu 2027 roku.

Najbardziej podoba mi się osiedle Garnizon na Wrzeszczu. Uważam, że w Gdańsku powinno powstać więcej osiedli, które zrzeszają wykształconych i oświeconych ludzi. Jestem ogromną entuzjastką warsztatów manifestacji, wieczorów poezji i wegańskich warsztatów DIY świec sojowych. Jednakże jestem za tym, aby Hossa poszła po rozum do głowy i przekształciła garnizon w zamknięte osiedle.. Kręci się tu coraz więcej dziwnych typów i studentów, którzy z kulturą i inteligencją nie mają nic wspólnego.... Niech plebs wraca do siebie!! Proszę o wsparcie mojej petycji o wprowadzeniu karty mieszkańca osiedla garnizon! Razem pozbędziemy się tych umysłów nieskalanych refleksją Pozdrawiam serdecznie

Inne tematy z forum

PANOWIE po pięćdziesiątce :) (87 odpowiedzi)

Może tutaj bywają NORMALNI panowie po pięćdziesiątce, którzy chcieliby nawiązać znajomość z...

samotna matka szuka znajomych do popisania (45 odpowiedzi)

Jestem kobietą po 40tce, obecnie bardzo doskwiera mi samotność ale nie szukam znajomości w realu...

Gry (17 odpowiedzi)

Jaj myślicie gry są porzyteczne czy są jedyną rozrywką XXI-wieku?