gdynia hurtownia lub sklep fryzjerski

witam czy wie moze ktos gdzie sie znajduhe hurtownia badz sklep fryzjerski w gdyni najlepiej hurtownia zeby bylo taniej.
Poszukuje takiej hurtowni zeby indywidualni klienci tez mogli kupic nie tylko salony fryzjrskie. pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdynia hurtownia lub sklep fryzjerski

sklep znajdziesz na Władka, obok Batorego. Hurtowni nie znam

Jak chcesz kilka produktów kupic, to opłaca się na allegro - dużo taniej nawet z przesyłką jesteś do przodu

Re: gdynia hurtownia lub sklep fryzjerski

hurtownia jest przy unruga. mniej wiecej na rogu z ul. zelazna. ale czy tam sa hurtowe ceny to reki nie dam sobie obciac. jak dla mnei drogo. sama musisz ocenic, bo nie mam porownania.

Popatrz online. Tutaj https://bellita.pl/ masz namiar na sklep fryzjerski. Jest z Warszawy, ale możesz zamówić wszystko online. Szeroki asortyment, do tego konkurencyjne ceny. Wygodniej jest zamówić wszystko z dostawą do domu.

Wiesz co, duży wybór kosmetyków do włosów masz na Notino - ja tam głównie zamawiam szczególnie ze względu na świetne ceny

A co racja to racja, tam jest ogromny wybor

Inne tematy z forum

Jaki balsam do ciała polecicie (86 odpowiedzi)

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?

Czy jest na forum osoba cierpiąca na niedoczynność tarczycy lub hashimoto?? (124 odpowiedzi)

Witam, Czy jest lub są tu osoby zmagające się z niedoczynnością tarczycy lub Hashimoto ????...

Samodzielna nauka języka angielskiego - rady :) (154 odpowiedzi)

Hej :) Postanowiłam zacząć uczyć się języka angielskiego. Niestety finanse nie pozwalają na...