ginekolog

Witam. Licze na Panstwa pomoc. Wlasnie dowiedzialam sie ze jestem w ciazy. Szukam godnego zaufania ginekologa z okolic. Czy Panie moga mi kogos polecic? Wazne zeby mial dobry sprzet gdyz jedna ciaze mialam zagrozona i gdyby nie dobry sprzet to mogloby sie wszystko nieciekawie skonczyc.... PROSZE O RADE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ginekolog

Polecam z Ars Medica dr Grażowskiego, bardzo miły , dokładny lekarz. Przyjmuje w poniedziałek i wtorek popołudniu. Dużo Pan do Niego chodzi i w ciąży i tak na kontrolę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja rowniez polecam dr Grazawskiego z Ars Medica. Prowadzil obydwie moje ciaze, wszystko super, wizyty regularne, wszystkie badania, podejscie do pacjentek super.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na sam widok dr Grazawskiego nie poszlabym do niego, wyglada jak rzeznik. Kolezanka nie byla z niego zadowolona. Ja osobiscie prowadze druga ciaze u dr Pawelczyk i nie moge sie do niczego przyczepic
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Moze i dla niektorych wyglada tak jak pisze pani wyzej, ale naprawde konkretny, zna sie na tym co robi. Do tego naprawde sympatyczny.polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nikt nie pytał o wygląd dobrego Doktora. Liczą się umiejętności i podejście. Ale jak sugerujesz się "pacjentka" wyglądem ginekologa to życzę powodzenia w ciąży ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak wedlug tego lekarza plamienia w ciazy to ´uroki ciazy´ i trzeba czekac to jest dobry doktor? Gdzie starania trwaly 11lat? Jak dla mnie ani umiejetnosci ani podejscia to on nie ma. Ciesze sie ze Wy Panie jestescie zadowolone :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Sołtys Bojana odwołanie (53 odpowiedzi)

Witam, dziś na Facebooku na profilu sołtys Bojano , sołtyska umieściła informacje że nakazuje...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Koleczkowo - Kielno (19 odpowiedzi)

Od kiedy zamknięty będzie przejazd między Koleczkowem a Kielnem?