Witam,

Chciałabym ostrzec wszystkich przed pracą w iDermacell w Gdyni. Dziwi mnie, że nigdzie jeszcze nikt nie wypowiedział się na temat tej firmy - sama znam wielu niezadowolonych pracowników.

W tej firmie wiecznie zmienia się obsada. Dlaczego? Bo nikt nie chce czekać 1,5 miesiąca na swoje pieniądze, albo nie mając na chleb (bo szefostwo twierdzi, że nie ma na wypłaty) patrzeć jak szef je sushi i pije wino, bądź wybiera się na wakacje.

Ja odeszłam już dawno temu i niestety nadal nie otrzymałam swojej wypłaty.

To są ludzie, którzy jedyne czego chcą to pieniądze. Nie ważne jakim kosztem - nie tylko pracowników, klientów również. Liczy się zysk, nic więcej.

Więc jeśli kiedykolwiek skusi Was splendor i "dobre imię" tej firmy zapamiętajcie moje słowa - nie warto.
To są po prostu ludzie, którzy wśród swoich dobrze zarabiających znajomych udają bogatych kosztem swoich pracowników.
Wszystko w tej firmie to pozory, a właściciele zachowują się jakby niczego się nie bali.
Ja jedyne czego chcę, to odzyskać to, co należy do mnie. Ale mam już dość chodzenia i proszenia się o coś na co zapracowałam, jakby Ci ludzie robili mi przysługę.

Mam nadzieję, że moja opinia uchroni niektóre osoby przed utratą swoich pieniędzy.

Mam też nadzieję, że jeśli przeczyta to jakiś klient tej firmy pomyśli o tym, że płaci ludziom, którzy mają gdzieś prawa i życie swoich pracowników i biorą wszystko do swojej kieszeni kosztem ludzi, dzięki którym tak naprawdę to wszystko funkcjonuje..