kat. A - za pierwszym razem! ;)
Kiedy zapisałem się na kurs prawka na motocykl nigdy wcześniej nawet na nim nie siedziałem... Marcin wytłumaczył mi wszystko krok i kroku i kilka tygodni później zdałem egzamin na kat.A za pierwszym razem (co akurat nie jest wielkim osiągnięciem, bo z tego co słyszałem wszyscy absolwenci delty zdają za pierwszym podejściem ;) Bardziej cieszy mnie to, że na dwóch kółkach czuję się pewnie, gdyż miałem szanse pojeździć w bardzo różnych warunkach... Marcin profesjonalnie podzielił się ze mną swoją wiedzą i doświadczeniem w zakresie jazdy na moto :) W każdej chwili służył mi swoją pomocą (nawet w dniu egzaminu o 7 rano). Sprzęt na którym dane mi było się kształcić był w świetnym stanie, zawsze czysty i zatankowany... Placyk i trasy miałem opanowane w pełni - ucząc się w delcie odniosłem wrażenie, że już jakieś 10h w zupełności wystarczyło na naukę, więc de egzaminu podszedłem świetnie przygotowany i zrelaksowany! Ponadto Marcin zawsze miał najświeższe informacje z PORDu (...)! :D Ciesze się, że trafiłem do DELTY!
Lewa w górę! ;)
PS.Mały czekam w czwartek w X z flaszką! ;)
Lewa w górę! ;)
PS.Mały czekam w czwartek w X z flaszką! ;)