nocki w tesco

Mam pytanie-czy ktoś pracował w tesco na nockach przy rozkładaniu towaru?Jak ta praca wygląda.Po ile godzin i w jakich godzinach?ile płacą?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: nocki w tesco

robisz wszysko na umowe zlecenie na 3/4 etatu 700 -800 zl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podbijam temat i prosiłabym o info,jak wygląda rekrutacja na te nocki,ogólnie atmosfera i godziny pracy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Godziny też mnie interesują i atmosfera.3/4 etatu by mi pasowało to bym pogodziła to z godzinami pracy męża i opieką dla dla dziecka.Kasa każda nas podratuje.

ludzie patrząc na te stawki nawet nie powinno was interesowac co robić. nawet spanie za tą kasę to jakaś kpina.
nie łapcie sie takich robót to stawki w górę pójdą a wy psujecie rynek.
ja spawacz za mniej niż 25 netto przy umowie o prace nie pracuje.
a ofert mam od groma...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 11

Ja nie mam takiego luksusu żeby wybrzydzać.Jak się nie ma za co czynszu zapłacić,dziecku za co butów kupić to się chociaż na jakiś czas takie coś łapie i szuka w między czasie coś lepszego.Niestety w dzień jestem słabo dyspozycyjna bo mam rodzinę 200km.stąd i 0 znajomych a mam dziecko które jest za małe aby samo zostało w domu.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

a gdzie można zgłosić się na nocki do tesco najchętniej na Cienistej?
podobno tylko przez agencje pracy?

To masz słabe podejście. Tak jak 80% naszego społeczeństwa. Gwarantuję Tobie, że za 5 lat z takim podejściem będą ci dawać 2 zł na rękę a ty nawet nie zauważysz jak dałaś się sfrajerzyć (mało tego, jeszcze ich w rękę pocałujesz). Sorry za mocne słowa, ale Pan Spawalnik miał rację. I nie tłumacz się dzieckiem, bo ja też mam 10 miesięcznego synka i z żoną nie pracujemy. Nie pracujemy - bo olaliśmy ten chory system. Tutaj lepiej nic nie robić. Będę brutalny, więcej wyciągniesz handlując książkami na tablica.pl niż pracą na nocki w tesco. Trzeba się cenić. Niech system szuka kogoś innego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re:Do spawaczgd

Ale jesteś mądry ohohoho a ja jestem matką 5 latka,teraz w ciąży i szukam już czegoś na zapas,na przyszłość bo jak napisała koleżanka,każda kasa nas podratuje.Mam skończone dwa kierunki studiów i doświadczenie,nie tylko w biurze ale i na kasie,jako kelnerka,magazynier,mogłabym nazwać się wszechstronne,szybko klimatyzującą i uczącą się osobą.I co?I proponują nam 4 zł za godzinę? Czy to nasza wina,że spawacz po kursie dostaje 25 zł??? Nie,więc uszanuj czyjąś sytuację życiowa i wyskakuj z takimi radami i uszanuj innych,gdybym chciała spać to uwierz,nie szukałabym nocek w tesco tylko spałabym bardziej opłacalnie,sorry ale ponosi mnie trochę,gdy czytam głupoty
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Re:Do spawaczgd

nie suchajcie tego goscia co sie przechwala ze ma 25 zl i przeglada forum o pracy sciemniacz jakis .Najlepiej dostac sie mozna przez przedstawiciela i wtedy bedziesz serwisantem danego produceta oczywiscie kasa jest inna zalezy od produktu chodzisz 2-3 razy w tygodniu 3-4 godziny i kasa ta sama potem latwiej mozna znalesc jeszcze jakis dodatkowy serwis cos jeszcze wszysdko zalezy od produktu na jednym siedzisz 1 godzine na drugim 3-4 godziny zalezy od produktu tak to wyglada
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja niestety nie mam studiów i do tej pory pracowałam wyłącznie w swoim wyuczonym zawodzie,nie wyobrażałam sobie siebie nigdy w czymś innym.No ale czas zacząć próbować coś innego.Takie nocki puki co to chyba najlepsze rozwiązanie dla mnie,bo pozostawienie dziecka na dłużej niż 5h za drogo nas kosztuje,a w nocy ma opiekę taty.Taka sytuacja :-)

Ja wysłałam CV na Nowowiczlińską przez formularz agencji pracy.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

spawacz dobrze pisze, nie hejtujcie go...
sami sobie psujemy rynek przyjmując pracę za tak nędzne pieniądze
pracodawcy placa tyle ile musza a godzimy sie na niskie stawki a potem biadolimy ze bieda
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

Poniekąd się z tym zgadzam,jednak nie mając za co żyć jest się bez wyboru.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

dla pani Reprezentowanie dostawcy towarów w miejscu ich sprzedaży dbanie o to, aby warunki ekspozycji stymulowały wielkość sprzedaży. Osoba starająca się o pracę powinna znać i rozumieć mechanizmy, które towarzyszą zakupowi i umieć je wykorzystać. Niezbedna aktualna książeczka sanepidowska.
Miejsce pracy Leclerc Gdansk
czas pracy 4 razy w tygodniu
zarobki 1100 zł brutto 600 304 927

niech pracodawcy uszanują naszą sytuację i PODWYŻĄ STAWKI...taka prawda..nie zgadzajmy się na zwierzęce płace..bogu winny spawacz...

do spawaczgd -to spawaj debilu,a nie trolujesz i chwalisz się,co to nie Ty!!! :((( Patrząc na Twoje wpisy,sądzę,że to bzdury i Twoje marzenia!!!A jeśli się mylę i faktycznie zarabiasz takie krocie(chociaż 25/h. dla dobrego spawacza,to żadne krocie),to nie wpieprzaj się w dyskusje ludzi,których sytuacja życiowa i finansowa,zmusza do tego,że liczy się każdy grosz i szuka się go wszędzie!!!!Ale widać,że umysłowo nie dorosłeś do takich tematów!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Poszczęściło mi się i znalazłam pracę w takich godzinach jak mi pasuje.Jak zaprowadzę dziecko do przedszkola to idę do pracy,potem mam przerwę żeby odebrać i poczekać chwilę aż mąż wróci i wracam do pracy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Może i spawacz trolluje, ale ma rację.
Jeszcze z 10 lat temu za porządne poeprzatanie domku jednorodzinnego brało się 200 zeta. Dziś? 15 płn za godzinę. Niektórzy biorą mniej aby być bardziej "konkurencyjni"... A ile czasu się taki domek sprząta?
Sami sobie tej sytuacji jesteśmy winni. Pod pozorem gadki "za co mam.." zgadzamy się na coraz niższe stawki w nadzieji, że to właśnie NAS wybiorą.
Teraz siedzcie i nie lamentujcie, że wam tak źle. Wszędzie trzeba się szanować. W pracy też.

A pracodawcy nauczeni, że znajdzie się zawsze jakiś frajer (czyja to wina?) mają was gdzieś..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

No tak ale postaw się w sytuacji,gdzie mam np.dziecko,do zapłaty wynajem mieszkania (na kupno brak zdolności kredytowej),telefon mój i męża,internet,utrzymanie samochodu,kredyt (za dużo pisać na co ale trzeba uczciwie spłacać ),prywatne przedszkole (do państwowego nie dostaliśmy się bo nie jesteśmy zameldowani w ty woj.),rachunki za prąd,wodę,leki (przyjmuję na stałe i nie mogę z nich zrezygnować),dziecko często choruje-przewlekle więc apteka nas kosztuje sporo.Nie ma nam kto pomóc a nawet pożyczyć (to też nie rozwiązanie bo trzeba oddawać ).Zwyczajnie męża wypłata nie wystarcza na nasze wydatki.Więc,co?Jak znajdę jaką kolwiek pracę to idę za każdą kasę bo jedzenie kupujemy za pieniądze z debetu.Gdzie np.na obiady robię naleśniki,szczawiową z zawekowanego szczawiu nazbieranego w lesie,botwinki zawekowanej podarowanej od znajomej,kluski ziemniaczane,wszystko,co najtaniej,byle jak najmniej kupić,no ale coś jeść trzeba.Narobiłam dżemorów,ogóry,buraczki,soki itd.Dziecko musi dostawać owoce,witaminy.Ja mogę nosić kurtkę,buty,ciuchy kilka sezonów,ale dziecko rośnie i non stop trzeba wymieniać garderobę,a to kosztuje.Dziecko chce jakąś zabawkę,nowy plecaczek bo dzieci się śmieją,że ma zniszczony po kuzynie.Nie chodzimy do kina,na pizzę,czy gdzie kolwiek.Na szczęście nie palimy oboje .To tak w skrócie nasze życie więc co?mam czekać aż za rok,dwa znajdę super płatną pracę?Będę rypać za małą kasę żeby choćby mieć na zakupy,czy buty dla dziecka.
Myślę,że wiele rodzin żyje podobnie próbując sobie jakoś radzić.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

To Ty umiesz sobie świetnie radzić,dziwię się że jak tak się znasz na tanim żywieniu,że nie pracujesz np.w gastronomii,dla pracodawcy ktoś z takimi umiejętnościami to skarb.Na jakiej dzielnicy mieszkasz?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na Dąbrowie.Nie mam wykształcenia z tym związanego.Jestem fryzjerką i nigdy nic innego nie robiłam.Moje zorgowanie zapasów wynika z tego,że nigdy nie miałam lekko,w domu się nie przelewało,wszystko na mamie spoczywało.Mama zawsze zaprawiała,mroziła itd.Wyrosłam w tym,pomagałam.Pochodzę z małego miasta,ludzie tam się znają,jest rodzina.Często się coś od kogoś dostaje to przecież nie odmówię i nie wyrzucę,więc wpisuje się w google np.co ,można mrozić,co jak zaprawić itd.Na zimę się przyda,albo na kryzys finansowy :-) W lesie za darmo można nazbierać szczaw.Czarny bez na sok itd.Tylko troszkę czasu pochłania wekowanie,ale to trwa tatem i jesienią wczesną więc da się przeżyć.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Daleko,bo mam akurat zbędne bilety do kina to bym Ci dał ale na Przymorze.Gdzieś widziałem ogłoszenie na fryzjerkę w salonie,ale nie pamiętam gdzie.Ale jak coś zobaczę,a dużo chodzę po mieście to dam znać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Znalazłam pracę kilka dni temu,koło domu na szczęście i w moich niezbyt dyspozycyjnych godzinach,ale odpowiada to pracodawcy puki co.Po bilety to i byśmy wpadli nawet jakoś,ale kurcze nie mamy nikogo do dziecia naszego.
Wprowadziliśmy się tu ze względu na męża pracę,dołączyłam z dzieckiem żeby nie żyć osobno.Cała rodzina,znajomi i dotychczasowe życie zostało 200km.za nami.Nikogo tu nie mamy i nie znamy,ale mamy siebie i ogóry kiszone:-)
Dzięki za miły gest
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie ma za co,jak znajdziecie kogoś do pilnowania malucha to daj znać na priw.,o ile będę jeszcze miał to dam.

Jak na razie to jedynie moja mama jest dla nas zbawieniem,ale przyjeżdża co 1,5miesiąca średnio.Tu nikogo nawet nie znamy.Dobranoc

To poznacie z czasem,przecież zaczęłaś pracować,a to sprzyja poznawaniu.Dobranoc.

Pytanie tylko jaka jest ta dolna granica między pracą a zwykłym upodleniem :(
Nie oceniam Ciebie, lecz jak takie zjawisko będzie postępować to ogłoszenia typu "cieciowanie za 2,40 zł/h" staną się normą..
Mam nadzieję, że wiesz o czym piszę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Rozumiem cię.Tylko pewnie nigdy nie będzie tak,że wszyscy potencjalni pracownicy będą jasno określać swoje warunki i nie przekroczą tej dolnej granicy.
Ja będę się cieszyła jak na ten czas zarobię min.1000zł.Przy tym,co mogę oferować.Kwestią są moje godziny pracy.Wygląda to dość elastycznie,mogę zrobić sobie przerwę i odebrać dziecko.Od czasu do czasu pewnie nie będzie kłopotu jak będę potrzebowała 1-2dni wolnego,żeby jechać do domu itp.(dom jest tam z kąd pochodzę,tu tylko mieszkam).

No może dlatego niektórzy się godzą,że nie zawsze priorytetem są pieniądze,a np.czas,albo rodzaj.No i kwestia tego że większość takich prac to na dorobienie jest,bo się nie da z tego utrzymać.

Dzamila ,jestem w bardzo podobnej sytuacji,tylko że następny dzidziuś już na dniach się rodzi i plany o pacy na razie muszę zostawić na później.Trzymam za ciebie kciuki,gdybyś potrzebowała czegoś lub p prostu pogadać,pisz-jestem ze Śródmieścia więc możemy się nawet kiedyś spotkać i pogadać:)Cieszę się,że ogarnęłaś ta pracę:)

Dzięki za miłe słowa,może mnie kiedyś natchnie chwila i się spotkamy :-)

Jest to umowa zlecenie, jak coś zginie to potrącają ci z wypłaty, często się zdarza, że ludzie pracują tam cały miesiąc za 100zł.

Mają prawo potrącać?
Nie odezwali się i tak,ale i tak mam już pracę.

Dzamila, ja jestem tez z Dąbrowy :)
mieszkam w okolicach ulicy Miętowej ( niedaleko pętli autobusowej). jakbyś miała ochotę to możemy się kiedyś spotkać :)
i również nie mam tu zbyt wiele koleżanek. Mam 3 letnią córę, która chodzi do przedszkola i 2,5 mies. córeczkę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

:-) No to nie daleko mnie.Nie wiem,gdzie jest pętla,ale wiem,gdzie Miętowa.Ja mieszkam koło stawku.Chętnie się spotkam ,kiedyś.Mi najbardziej łikendy pasują,bo do 18 pracuję-z przerwą na odebranie dziecka i poczekanie na męża.

Monika 12345 Chciałam Tobie na Priv.wysłać jakiś kontakt do mnie,ale nie potrafię :(

Teraz się zalogowałam, więc pisz :)
koło stawku jak jest ładna pogoda to chodzimy na plac zabaw :)

...za późno,ja już wylogowana byłam:-)

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...