Dziewczyny, czy możecie mi polecić jakiś dobry podkład i puder do cery mieszanej, która szybko zaczyna się świecić? Może wiecie jakiego podkładu używa Ela Skoczeń?
Dermablend Vichy faktycznie jest dobry (kryje rewelacyjnie!), ale
1. nie matuje zbyt dobrze
2. na lato jest stanowczo za "ciężki".
Polecam podkład Loreal Ideal Balance - całkiem dobrze kryje i skóra nie świeci się tak szybko. A jeśli chodzi o puder to Astor Anti-Shine. Matuje świetnie:)
Lemka :)
Ten colorstay jest ok!
Wystarczy odrobina, a trzyma się skubaniec idealnie cały dzień.
Poza tym revlon ma ładne odcienie.
Ja za to mam teraz małe cudeńko z oriflame. Jestem zachwycona!!
Moje poprzednie podkłady z l`oreala, vichy, la roche posay (...) w porównaniu do niego to nic nadzwyczajnego :) Naprawdę super.
Tak więc kupiłam wczoraj colorstay i dziś nałożyłam pierwszy raz....zobaczymy czy się sprawdzi. Zauważyłam, ze kryje dosyć dobrze, ale ciężko się rozsmarowuje i ma nieprzyjemny zapach, ale mam nadzieję, że się sprawdzi.
Z colorstayem to trzeba uwazac bo on faktycznie jest super ale czesto dostaje się po nim wysypów na twarzy jak to jest w moim przypadku:/ Więc jak ktos ma wrażliwą skórke to ryzykuje...
Na szczęście nic takiego mi się nie przytrafiło... Do utrwalania makijażu i uzyskania efektu nie świecenia się buźki wolę jednak dodatkowo używać fixing powder Art Deco - przetestowałam w największe upały i nic mi z twarzy nie spłynęło :)