podkład i puder

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Dziewczyny, czy możecie mi polecić jakiś dobry podkład i puder do cery mieszanej, która szybko zaczyna się świecić? Może wiecie jakiego podkładu używa Ela Skoczeń?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: podkład i puder

polecam Vichy Dermablend z podkładów
a z pudrów L'oreal True match

Podkład Revlon Colorstay a puder Isa Dora Velvet Touch Compact Powder albo bezberwny fixing powder Art Deco

Dermablend Vichy faktycznie jest dobry (kryje rewelacyjnie!), ale
1. nie matuje zbyt dobrze
2. na lato jest stanowczo za "ciężki".

Polecam podkład Loreal Ideal Balance - całkiem dobrze kryje i skóra nie świeci się tak szybko. A jeśli chodzi o puder to Astor Anti-Shine. Matuje świetnie:)

Wielkie dzięki za podpowiedzi.

Lemka :)
Ten colorstay jest ok!
Wystarczy odrobina, a trzyma się skubaniec idealnie cały dzień.
Poza tym revlon ma ładne odcienie.

Ja za to mam teraz małe cudeńko z oriflame. Jestem zachwycona!!
Moje poprzednie podkłady z l`oreala, vichy, la roche posay (...) w porównaniu do niego to nic nadzwyczajnego :) Naprawdę super.

Tak więc kupiłam wczoraj colorstay i dziś nałożyłam pierwszy raz....zobaczymy czy się sprawdzi. Zauważyłam, ze kryje dosyć dobrze, ale ciężko się rozsmarowuje i ma nieprzyjemny zapach, ale mam nadzieję, że się sprawdzi.

"Revlon Colorstay a puder Isa Dora Velvet Touch Compact Powder " czy orientujecie sie jakie sa ceny?i czy w sephorze mozna dostac?

monia. ja kupowałam akurat w douglasie oba te kosmetyki - pamiętam, że Revlon kosztował 69zł, a Isa Dora coś ponad 60 zł

Z colorstayem to trzeba uwazac bo on faktycznie jest super ale czesto dostaje się po nim wysypów na twarzy jak to jest w moim przypadku:/ Więc jak ktos ma wrażliwą skórke to ryzykuje...

Na szczęście nic takiego mi się nie przytrafiło... Do utrwalania makijażu i uzyskania efektu nie świecenia się buźki wolę jednak dodatkowo używać fixing powder Art Deco - przetestowałam w największe upały i nic mi z twarzy nie spłynęło :)

Pajacynka, a w jakiej jest on cenie?

Nie pamiętam dokładnie :( Ale coś około 50zł za niewielkie opakowanie - ale bardzo wydajne :)

Inne tematy z forum

prywatny dentysta (24 odpowiedzi)

Gdzie w gdansku jest dobry prywatny dentysta dla dzieci??

Leczenie zębów mlecznych... (18 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

Wycieczka w przedszkolu (46 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...