poradnictwo- wielki kack

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
czesc, czy ktoras moze z was chodzila na poradnictwo rodzinne na wielkim kacku, w tym malym kosciele, przy gorniczej??? jak tak to prosze o info!
dzieki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: poradnictwo- wielki kack

Jeśli chodzi o Św. Karola Boromeusza to tak, 2 spotkania jedno pół godz na drugim podpis i koniec.

czesc, mi chodzi o taki maly kosciół, w sumie to jest taka "blaszana kapliczka", zaraz obok buduja juz duzy kosciol. mam nadzieje ze chodzi nam o ten sam . jezeli tak, to jeszcze mam jedno pytanie: czy orientujesz sie moze czy trzeba robić "wykresy" na tym poradnictwie???
dzieki za pomoc

Nic nie trzeba, na pierwszym tylko Pani omowila te wykresy ale jesli ktos wie o co chodzi to nie musi o tym mówic, jesli jest się w ciązy będzie mówic o macierzyństwie jesli nie to o tych wykresach chyba że są jakies pytania, bo o czymś musi mówić przynajmniej na tym pierwszym spotkaniu, w każdym razie nic strasznego, no i nic sie nie płaci o czym nie wiedzieliśmy, tylko za książeczke 5zł jak ktoś chce.

dzieki za pomoc:)

poprosze namiary na pania od poradnictwa...

Inne tematy z forum

Dynamika (3 odpowiedzi)

Osiedle jest bardzo źle zarządzane. Dynamika chwali się ilością obsługiwanych nieruchomości ,...

Czy ktoś żałuje zakupu mieszkania na kredyt? (417 odpowiedzi)

Witajcie, mam pytanie do osób, które kupiły mieszkanie na kredyt: czy żałujecie, że wzięliście...

Hałas kolejowy (4 odpowiedzi)

Jak duży jest hałas kolejowy w obrębie ulic izerska, gnieźnieńska, myśliborska, kruszwicka? Czy...