praca w city security north

uwaga na tą firme. ... nie placa pieniedzy na czas.pracujesz miesiąc a na wypłate czekasz dwa miesiące lub dlużej i jak łaskawie wypłacą to jeszcze w ratach. tak jest w Gdyni na almach
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: praca w city security north

Zwykłe zdzierstwo...zwłaszcza, że Alma to droższe delikatesy z podobno lepszą jakością, więc jakie szanse głodny i biedny ochroniarz ma na złapanie złodzieja ??!! Na szczęście do Almy chodzi dużo bogatych snobów, a najwięksi z nich w ogóle nie wychodzą z domu (to już zbytni wysiłek np. w weekend) tylko zamawiają przez Internet z opcją odbioru.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

~Janeczek wszystko wiesz siedzisz od rana do wieczora i sie na wszyskim znasz i sie mordujesz moze bys znalaz prace komus
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

To chyba Ty na du*ie cały dzień siedzisz Duchu i oglądasz seriale w TV jak leci - ja codziennie jeżdżę w sprawie stażu z PUP Gdańsk (czy taki organizują, jeśli tak to od kiedy i kiedy można złożyć do nich papiery, ewentualnie czy mogę na miejscu wniosek wypełnić) i mam po 2-3 rozmowy dziennie w różnych lokalizacjach 'ścisłego' Trójmiasta (np. wczoraj byłem na Świętojańskiej w Gdyni, na Osowej - ul. Syriusza i pod LOT-em w Gdańsku). I widzę, że ten "system" jest już od dawna (przynajmniej 10 lat) chory - może coś dzisiejsza zapowiedź Naszego 'prezydęta' Bula o koniecznych jego zdaniem zmianach w prawie pracy zmieni, choć szczerze w to wątpię (najpierw musiała by być dobra wola i inicjatywa w Sejmie, a nic na to nie wskazuje).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

tak siedze na d*pie ale gupa nie pale ze wszystko wiem ,ty wszystko wiesz wszedzie masz znajomości sama krytyka a sam szukasz urzędzie pracy roboty tam jak znajdziesz to tylko za minimalna krajowa i po co sie wymodzac jak bys byl taki bystry to bys mial robote za dobra kase i nie siedzial na trojmiasto
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Duchu - tu nie o bystrość chodzi, bo niektórzy mądrzy ludzie po studiach lub po maturze, ale z dużym doświadczeniem zawodowym pracy tu znaleźć nie mogą i z braku perspektyw idą na K/S do Biedronki lub Tesco (o ile przejdą np. skomplikowane dla niektórych testy osobowościowe w takim Tesco i znają kasę fiskalną na wylot). To wina chorego 'systemu' w którym my wszyscy tkwimy po uszy, dzięki któremu ludzie będący u władzy mają względnie dobrze, a reszta musi się zadowalać ochłapami. Do tego dochodzi jeszcze bariera pokoleniowa czyli 'starzy' zamiast iść na emeryturę pracują do ok. 70-tki dorabiając w swoich miejscach pracy i blokując etaty młodym i bardziej od nich zdolnym. Ponadto obecny rząd (w partię rządzącą podobno nadal "wierzy" 26 % idiotów, a aż 32 % w Mlaskacza I Wielkiego) zabrał nam i tak już marne resztki emerytur jakie mogliśmy uzbierać, a ceny np. żywności, odzieży czy paliwa wciąż rosną. Poza tym nie każdy ma szansę wyjechać z tego 'grajdoła' i nie każdy też tego chce (są jeszcze jacys patrioci nie będący kibolami w tym kraju).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

to nie jest portal o rozmówkach kto jest za kim czy ta partia jest dobra a ta zla tylko o pracy ludzi trzeba motywować a nie dołować cały czas
jest ciężko to prawda ale to nie znaczy ze sobie nie damy rady
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...