praca w nowej Gildii

Ktoś ma jakieś info czy będą tam zatrudniać ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: praca w nowej Gildii

A gdzie w Gdańsku ta nowa Gildia jest / powstała ??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gildia wraca z najwiekszą w Polsce Biedronką (254 opinie) 13 listopada 2013 - jest wczorajszy artykuł na trójmiasto.pl..chyba trzeba jeszcze trochę poczekać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A propos Biedronki: widziałem wczoraj kolejną (w budowie) na skrzyżowaniu Hynka i al. Rzeczypospolitej na Zaspie. Ktokolwiek wie od kiedy będą szukać do pracy w niej ?? Na stronie KarierawJm.pl na razie nie ma żadnego ogłoszenia co do tego sklepu (dziś jeszcze nie wchodziłem).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Gildia , oprócz Biedronki i drogerii Hebe - te dwa sklepy to sieciówki należące do jednego właściciela. Reszta sklepiki kupców, więc raczej sami tam będą sprzedawać lub kogoś z rodziny tam wkręcą. Może jakieś pojedyncze miejsca pracy się trafią.

znajoma pracuje w hebe w galerii przymorze warunki niezle ale ponoc straszny terror psychiczny przez przelozonych

Byłem tam w czwartek wieczorem (przed zamknięciem) jako Klient i niczego takiego nie zauważyłem. Pani siedząca na kasie tylko sztucznie się do mnie uśmiechała proponując mi jakiś żel pod prysznic w promocji...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

wiadomo rzecz na sali sprzedaży nie można dać po sobie niczego poznać co sie dzieje na zapleczu , chyba nie myslisz ze przelozeni ponizaja pracownikow przy klientach???

Byłem już w paru sklepach i hipermarketach, gdzie kierownicy / kierownicy działów poniżali swój personel na hali sprzedaży (patrz Auchan, Leclerc, ale też Żabka na Orunii Dolnej koło Dworcowej i małe osiedlowe spożywczaki na Zaspie i Przymorzu). Kierownicy / własciciele nic sobie nie robili z uwag i interwencji klientów w obronie tychże pracowników.

mi chodzilo raczej o kieownika regionu a nie kierownika sklepu..a to co napisales ze takie upodlenia dzieja sie na oczach klientow i przy nich to sie w glowie nie miesci..

też slyszalam ze w tych hebe jest pokrecona kierownik regionu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

niewiem ktora bardziej pokrecona czy kierownik regionu czy kierownik sklepu hebe przymorze-przy klientach do pracownikow potrafi ponizajaco sie odzywac juz mozna sie domyslec jak sie dzieje na zapleczu.powinna pracowac w magazynie zeby nie miec kontaktu z ludzmi

Inne tematy z forum

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...