sprzedaż używanego auta - komis

Mam do sprzedania dwudziestoletni Volkswagen Golf III, sprawny technicznie,dobrze utrzymany. Czy poleci ktoś komis, gdzie można sprzedać samochód, a pieniądze dostaje się od ręki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sprzedaż używanego auta - komis

Wstaw ogłoszenie na np moto allegro to sami się zgłoszą
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpuść jazdę po komisach,dla nich jest już prawie bez wartości,chyba że zależy Ci na szybkich kilkuset złotych,jeśli nie to wystaw na trójmieście i kupi ktoś bezpośrednio dla siebie do jazdy tanie jeździdło
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

z komisami daj spokój, interesują ich głównie auta do lat 10. Miałem rok temu ładnego passata 1999r w dieslu, którego musialem szybko sprzedać z powodu poważnego problemu finansowego., obdzwoniłem kilka komisów, większość nie chciała bez sprawdzania nawet, dwa dały cene jak za rozbitego po czołówce.

jedź na giełdę do Chwaszczyna, jak wystawisz za rozsądną cenę to kupiec się znajdzie.

Inne tematy z forum

Najtańsze oc dla... gdzie? (84 odpowiedzi)

Witam Posiadam prawko od roku i kilku mies., mój brat od 2 mies. ja jestem właścicielem...

Nowy samochód (13 odpowiedzi)

Razem z moim mężem chcemy kupić nowy samochód tak do 70 tys on uparł się na suv jakie marki z...

JAKIEJ MARKI AUTO POLECACIE KUPIĆ???? (150 odpowiedzi)

witam chcę kupić auto jakie jesteście w stanie polecić ? mam wymagania chcę aby auto miało...