uwaga na dziada

Uwaga na dziada w czerwonej skodzie GD838xx prawie doprowadzil do wypadku spychajac mnie na pole.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: uwaga na dziada

i co było dalej....?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Uwaga na dziada który alfą GKA .0.... oprócz własnego nosa nie widzi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety pelno takich dzikusow jezdzi. Obojetnie czy to gka czy gd.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

uwaga na gownozjadów w 15 i więcej letnich bmw, audi i innych niemieckich powypadkowych i pozalewowych gratach. jak dorwe to nogi z d*py powyrywam lajzy i debile. jednego już doerwalem na stacji, to skomlał pies żeby nie wzywac policji. i tak wezwałem. ma nauczke gnoj i wiejski buras
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

o widzę w Baninie w najbliższym czasie zawiąże się straż obywatelska coś może na wzór ORMO - tylko w innym wydaniu. Historia lubi się powtarzać, to jest prawda
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11

I dobrze skoro sporo osób nie potrafi funkcjonować w społeczeństwie. Komuś pomyliła się demokracja z anarchią.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sami sobie ludzie robią problem, sąsiad sąsiadowi wrogiem. Tylko czeka taki element żeby powiadomić odpowiednie służby w myśl porządku obywatelskiego.
ORMO tylko w innym wydaniu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

Brawo abc.ja chyba widziałem akcje.z tego co mówili to oprócz wykroczeń pokazał ci faka, ty go dopadles na stacji i zawolales policje.kolesiowi zabrali dok tego rzecha.i rzeczywiście prawie płakał wiochmen.wiecej takich.szacun
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

qaz puknij sie w pusty łeb najpierw. Jakie ORMo mamy czekać az debil jeden z drugim kogoś zabije lub zrobi kaleką? Dzicz trzeba edukować!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

ORMO też edukowało ,,pusty łbie'' Sam w tej chwili błysnąłeś/błysnęłaś swoim wyedukowaniem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

ORMO to było bydło. Podobnie jak ww pseudo kierowcy.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Nowy proboszcz (12 odpowiedzi)

"Ksiądz Jan Kucharski: To nie było palenie jakichś tam książek, ale palenie przedmiotów...

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...