mój ulubiony zakład!
atmosfera miła, ceny normalne, usługi fryzjerskie na bardzo dobrym poziomie! nie rozumiem negatywnych opinii niektórych osób na tym forum. byłam już w kilku zakładach w trójmieście i w żadnym nie byłam tak zadowolona z efektu jak w "Antonio". co więcej, zauważyłam, że na tym portalu niektóre zakłady, w których byłam i obsłużono mnie po prostu fatalnie (byle jak nałożona farba, strzyżenie niezgodne z moimi oczekiwaniami, bo "się nie da", przyspieszanie działania farby na włosach suszarką - w ten sposób fryzjerka w gdańsku poparzyła mi skórę), mają oceny ogólne np. 5 lub 6! ...
"stawianie nacisku na lakier" to jakieś nieporozumienie. sama nigdy lakieru nie stosuję, ale jeśli jest go za dużo, to można go przecież wyczesać lub zmyć.
u fryzjera liczy się jakość strzyżenia i farbowania oraz umiejętność dostosowania fryzury do gatunku włosów klientki. w "antonio" mogę zawsze liczyć na fachową poradę, a fryzura przynajmniej przez miesiąc po strzyżeniu układa się znakomicie.
polecam!
"stawianie nacisku na lakier" to jakieś nieporozumienie. sama nigdy lakieru nie stosuję, ale jeśli jest go za dużo, to można go przecież wyczesać lub zmyć.
u fryzjera liczy się jakość strzyżenia i farbowania oraz umiejętność dostosowania fryzury do gatunku włosów klientki. w "antonio" mogę zawsze liczyć na fachową poradę, a fryzura przynajmniej przez miesiąc po strzyżeniu układa się znakomicie.
polecam!