Antonio

Fryzjerzy Salony kosmetyczne

Gdynia, Jana Kilińskiego 8

Fryzjerka Małgorzata- odradzam (1) Zdecydowanie odradzam- Pani fryzjerka nie nadaje się do zawodu! Wyraźnie... Anna deplacja bikini (1) depilacja perfekcyjna.szybko zgrabnie i na temat bez wyginania sie w dziwnych... beata Ania - opinia (1) Wybrałam najwyższe oceny, gdyż zostałam obsłużona najlepiej, jak to jest... Ania
manicure-pedicure najlepiej (1) polecam wszystkim ten gabinet -profesjonalnie,miło a jaki efekt!chodze od lat... ania Zadowolona Klientka:) (2) Jestem bardzo zadowolona z uług!!! Robiłam pierwszy raz kolor w tym salonie,... Magda Supersaloon (1) Zawsze się tam strzygę i nie wyobrażam sobie żeby to zmienić, najlepszy salon... Joanna klientka z Rumi (1) Od wielu lat jestem klientką tego zakładu. Po raz pierwszy przyszłam tam z... klientka Świetnie (1) Strzygę się tylko tam, obsługa potrafi doradzić co będzie najlepsze dla... ... Paznokcie tylko tam! (1) Świetny pedicure, przyjemnie, superprofesjonalnie i moje paznokcie nigdy nie... mięta Pani Violeta jest the best (1) 12 lat razy 12 miesięcy. Tyle razy tam byłam i zawsze wychodzę zadowolona.... Magdalena świetny zakład (1) Bardzo dobry zakład! Robię w Antonio paznokcie już od dobrych 2 lat. Nie ma... Aleksandra jestem bardzo zadowolona (1) Od paru lat jestem stała klientka salonu Antonio.Korzystam za zabiegów... Magda mój ulubiony zakład! (1) atmosfera miła, ceny normalne, usługi fryzjerskie na bardzo dobrym poziomie!... marlena Nigdy więcej tam... (1) Beznadziejne strzyżenie! Brak polotu, nieumiejętność doboru fryzury i... Monika Depilacja (2) Miałam przyjemność byc tam u kosmetyczki na zabiegu depilacji. Wszystko ok,... Ania bardzo sympatycznie (1) Korzystam ze wszytkich uslug, zarowno stylizacji paznokcia, jak i wlosow, a... natalia Dziwna atmosfera (1) Na fotelu przesiedziałam z półtorej godziny i fryzjerka nie odezwała się do... lunap Ostrzegam!!! (1) Wszystko odbywało się w zasadzie w całkowitej ciszy. Ale podczas mycia obok... Mirka POLECAM GORACO (1) MILA OBSLUGA, Z DZIEWCZYNAMI MOZNA POROZMAWIAC, NAPIC SIE KAWY, POSMIAC A... JOLA