moja relacja- 15.05.2010
Moja relacja- bardzo krótka i treściwa ;-) Gdyby ktoś był zainteresowany konkretnym punktem to rozwine temat ;-)
1. Suknia Oliwia MS Moda zakupiona w salonie Langoria we Wrzeszczu. Super obsługa, wszystko na czas. Polecam
2. Makijaż Ania Stykała
3. Pazurki- Sunnails
4. Pudełeczka na migdały- Dori
5. Winietki i zaproszenia- robiliśmy sami
6. Wesele- Wichrowe Wzgórze Chmielno
7. Samochód- Chrysler Cruiser
8. Bukiet, dekoracja kościoła- Glorioza
9. Dj- Sławek Wawrzyniak
10. Fryzura- p. Ala z Studio Urody nr 07 w Gdyni
11. Obrączki- Sklep Jubilerski Karat z Wrzeszcza
A tak ogólnie to było super . W zasadzie to możemy się przyczepić tylko do drobnych rzeczy, które przy całej reszcie po prostu stają się nieważne. Muzyka była świetna, goście bawili się do świtu, suknia piekna i wygodna (to oczywiście moja opinia, bo komuś może się nie podobać), menu i atmosfera w Wichrowym nieziemska, oprawa Mszy Świętej wspaniała, pogoda na poprawiny cudowna ;-) Czego chcieć więcej?
A teraz parę fotek o ile uda mi się wkleić…

Uploaded with ImageShack.us

1. Suknia Oliwia MS Moda zakupiona w salonie Langoria we Wrzeszczu. Super obsługa, wszystko na czas. Polecam
2. Makijaż Ania Stykała
3. Pazurki- Sunnails
4. Pudełeczka na migdały- Dori
5. Winietki i zaproszenia- robiliśmy sami
6. Wesele- Wichrowe Wzgórze Chmielno
7. Samochód- Chrysler Cruiser
8. Bukiet, dekoracja kościoła- Glorioza
9. Dj- Sławek Wawrzyniak
10. Fryzura- p. Ala z Studio Urody nr 07 w Gdyni
11. Obrączki- Sklep Jubilerski Karat z Wrzeszcza
A tak ogólnie to było super . W zasadzie to możemy się przyczepić tylko do drobnych rzeczy, które przy całej reszcie po prostu stają się nieważne. Muzyka była świetna, goście bawili się do świtu, suknia piekna i wygodna (to oczywiście moja opinia, bo komuś może się nie podobać), menu i atmosfera w Wichrowym nieziemska, oprawa Mszy Świętej wspaniała, pogoda na poprawiny cudowna ;-) Czego chcieć więcej?
A teraz parę fotek o ile uda mi się wkleić…