Re: moje zdjęcia
a ja nie rozumiem, czemu tu coraz czesciej jest takie czepialstwo! i czemu rozni "tajemniczy" ludzie, pojawiajacy sie znienacka na jedno popoludnie na forum, czuja sie upowaznieni do krytykowania jednych oraz do mowienia w imieniu innych.
Wyluzujcie troche! Gdyby monika1 miala cos przeciwko obrabianiu lub upublicznianiu jej zdjec to po pierwsze by ich nie wkleila na forum, a po drugie sama by witch zwrocila uwage, ze sobie tego nie zyczy. Adwokata to ona raczej nie potrzebuje - swietnie sama sobie radzi z wypowiadaniem swojej opinii. A nie zauwazylam tez zeby witch oczekiwala po wklejeniu tych obrobek braw albo jakiejs nagrody.
to krytykowanie robi sie juz powoli cholernie meczace! Niektorym to sie chyba naprawde wybitnie nudzi w zyciu!
Moj slub niedlugo, ale coraz czesciej sie zastanawiam, czy wstawie potem swoje fotki, coby nie "obdarowano" mnie tekstami jakie to one sa zle i brzydkie i wogole. Ktos cos palnie - moze to zlosliwie, a moze z wlasnej glupoty i braku kultury- i nie bierze pootem pod uwage, ze komus moze zrobic przykrosc
no, troche mi ulzylo...
pozdrawiaski dziewczyny - sorry, ale nie wytrzymalam juz
0
0