motorAG s.c.

Wypożyczalnie

Banino, Cyprysowa 3

Anna Robel-Firmanty - opinia (1) Jeśli ktoś planuje urlop na północy Polski i ma ochotę pozwiedzać te tereny... Anna Robel-Firmanty Meggie - opinia (1) Nauka jazdy na 125 z Arturem, mega. Swoim spokojem, pozwolił mi na spełnienie... Meggie Krzysztof - opinia (1) Super firma, która tworzą super ludzie, Ludzie z pasją. Krzysztof
Darek - opinia (1) Wszystko w najlepszym porządku jest ok . Polecam. Darek Darek Suzuki VL800 (1) Dziękuję za możliwość przeżycia przygody! Bardzo fajny motocykl, zwłaszcza że... Darek Polecam MotorAG (1) Polecam! Motocykl w bardzo dobrym stanie, swietna obsługa bardzo dobry... Tomasz Polecam - wyjątkowa ekipa dobrych ludzi (1) Serdeczne podziękowania dla ekipy MotorAG za możliwość zorganizowania sobie... Jacek Profesjonalizm... (2) Wahałem sie, ale jednak zdecydowałem...wypożyczyłem Virago. Sprzęt w idealnym... Rafal Super sprawa (3) Byłem, wypożyczyłem ogromnego Suzuki, pojeździłem do bólu. Fajny, bardzo... Andrzej Wypożyczalnia motorAG (2) Naprawdę bardzo fajna wypożyczalnia, fachowa i życzliwa obsługa a co... Marcel Jak wsiąść na motor po 20 latach przerwy ? (2) 20 lat minęło jak jeździłem motorem MZ 151 i stary poczciwy Junak,... GrzePe Super wypożyczalnia (2) Od dłuższego czasu chciałam spróbować jazdy na motocyklu, ale niestety nie... paoolinka.k