można na nich polegać

Zdecydowaliśmy się na wesele w dworku ze względu na śliczną salę i dobre ceny. Do ostatniego momentu trochę się denerwowałam jak będzie ale wszystkie moje wątpliwości rozwiały się szybko. Jedzenie było pyszne a sceneria prawdziwie dworkowa – płonące pochodnie, sala z wejściem głównym i drugim wychodzącym na zielone patio. Osobiście uważam że jest to najładniejsza sala w trójmieście. Właścicielka została do końca imprezy ( 7 rano), przez cały czas mogłam na nią liczyć. Obsługa szybko wydawała posiłki i dyskretnie sprzątała. Menu w różnych opcjach cenowych. My wybraliśmy środkową ofertę i była naprawdę rzetelna - po poprawinach wszystko elegancko zapakowane przez kuchnie. Z właścicielką można negocjować i kombinować jeśli chodzi o menu i ustawienie stołów. Wystrój stołów polecam zostawić im bo jest wliczone w cenę i wykonują to bosko. Na koniec powiem jeszcze o najcudowniejszej rzeczy jaka może się przydarzyć pannie młodej: kilka dni po weselu nasze telefony rozdzwoniły się z gratulacjami i podziękowaniami od naszych gości. To przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Wielu mówiło że nasze wesele było najlepsze na jakim byli a moja mama popłakała się ze wzruszenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: można na nich polegać

"Wielu mówiło że nasze wesele było najlepsze na jakim byli..." - a co mieli mówić ?!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0