muza na podkład

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
potrzebuję polskie - i nie tylko - piosenki o miłości - same tytuły i wykonawców - sama będe układać podkład pod kasetę video ze ślubu, tzn daję kamerzyście oczywiście :)
będe wdzięczna za pomoc
izab
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: muza na podkład

Ziyo- Magiczne słowa
Kancelaria- Zabiorę cię
Krawczyk- Bo jesteś ty
Maanam- Kocham cię kochanie moje
Righteous Brothers- Unchained melody
The Delphonics- La La Means I Love You
To kawałki które będą na moim filmie weselnym :)

dzięki Niuniab niektóre też biorę pod uwagę inne muszę przesłuchać bo nie znam
proszę o jeszcze może coś komuś do głowy przyjdzie:)
pozdrawiam
izab

"Can you feel the love tonight" Eltona Johna (z filmu "Krol Lew"). Piekna piosenka, dobrze sie nadaje na podklad:)

czescc...intersuje sie polska muzyka rozrywkową od urodzenia i proponuje Ci na przyklad utwór z repertuaru polskiego wokalisty Tede pod tytulem ona jest szmata...albo liroy j***** mi sie chce....a jesli to ci nie pasuje to pusc se nagranie z repertuaryu krawczyka ( mam w*******e na wszystko........ a tak a props WIESZ k**** Z KIM TAŃCZYSZ PUTANO???????? JESTEM SIOSTRA RUTKOWSKIEGO I MOJ BRAT TEZ MA NA CIEBIE w*******EE.....A TAK W OGÓLE TO ZA PORADE PŁACISZ MI 5 FUNTÓW...POZDRAWIAM GOREACO aNIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!izab napisał(a):

> potrzebuję polskie - i nie tylko - piosenki o miłości - same

> tytuły i wykonawców - sama będe układać podkład pod kasetę

> video ze ślubu, tzn daję kamerzyście oczywiście :)

> będe wdzięczna za pomoc

> izab

jestem pod wrażeniem twej inteligencji - tylko pozazdrościć